Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink
Tájékozódás
Mielőtt jelentkeznél egy utazásra, kérjük alaposan olvasd végig a részletes programot, és az utazáshoz kapcsolódó fontos tudnivalókat. Célszerű végigolvasni az általunk szervezett utazások fontosabb szabályait és az utazási szerződést is.
Jelentkezés
A legegyszerűbb és leggyorsabb mód egy utazásra való jelentkezésre, ha az adott dátum mellett lévő „Jelentkezem!” linkre kattintasz és követed az instrukciókat.

A Baraka miskolci székhelyű iroda, az utasaink 95 százaléka azonban nem miskolci, hanem elsősorban Budapesten és a nagyobb magyarországi városokban élnek. Természetesen nagyon szívesen látunk személyesen is az irodánkban, de ha nem Miskolcon élsz, és nem szeretnél ideutazni, akkor a legkézenfekvőbb az interneten történő helyfoglalás. Szinte minden utasunk a honlapunkon keresztül jelentkezik az utazásainkra.

Nemcsak a saját, hanem az útitársad nevében is jelentkezhetsz. Ehhez nem kell mást tenned, mint megadni a nevét, az e-mail címét és a telefonszámát.

A jelentkezés sikeres elküldése után kapsz egy automatikus levelet, benne egy regisztrációs számmal. Amennyiben nem kapod meg ezt az e-mailt, akkor mi sem kaptuk meg a jelentkezésed. Ilyen esetben kezdd előlről a jelentkezés folyamatát vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Tipp: ha ajándékba szánod valakinek az utazást, mindenképpen foglald le az utazást számára is, de az ő e-mail címe helyett a sajátod add meg!
Kapcsolattartás az indulásig
E-mailben és telefonon gyorsan és hatékonyan tudjuk tartani a kapcsolatot az indulásig hátralévő időben. Az utazásokról minden információ elérhető a honlapunkon, az indulás pontos helyszínét és idejét e-mailben (is) elküldjük minden utasunknak.

Amennyiben további kérdéseid lennének az utazás programjáról, a szükséges felszerelésről, stb. úgy szívesen megadjuk a túravezetőnk elérhetőségét, aki segít megválaszolni minden kérdést.

Tipp: ellenőrizd le az útiokmányod (útlevél vagy személyi igazolvány) érvényességét! Általános szabály, hogy ha a hazaérkezést követő hat hónapon belül lejár, inkább időben csináltass újat. Különösen fontos az útlevél érvényessége, ha vízumköteles országba utazol.

Tudj meg többet a fizetési lehetőségekről!
 
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe