Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink
A kalandtúráinkat nemcsak a programok teszik kalandossá, hanem gyakran az általunk használt közlekedési eszközök is. Mindig a legmegfelelőbb megoldást választjuk a távolságok leküzdésére, amellett, hogy a járművek minőségére nagyon ügyelünk.
Európában
Európában legtöbbször színvonalas és kiváló állapotú autóbuszokkal indulunk útnak, melyek 20 illetve 48 fősek. Nem egyszer nagy távolságokat, több ezer kilométert teszünk meg, így különösen fontos, hogy az autóbuszok megfelelően kényelmesek és megbízhatóak legyenek, továbbá képzett és tapasztalt sofőrök vezessék a járműveket.

A környezettudatosság jegyében azonban egyre több olyan utazást is szervezünk, ahol a vasutat választjuk, hogy eljussunk túráink helyszínére. A legtöbb Budapestről induló nemzetközi gyorsvonat meglepően kényelmes és megbízható, a vasútvonalak látványos helyszíneken vezetnek, ami tovább emeli utazásunk értékét.
Európán kívül
Bár Európában is igénybe veszünk olykor hajókat és kompokat, a közlekedési eszközök igazi változatosságát az Európán kívüli utazásokon tapasztalhatjuk meg. Utazunk expedíciós teherautóval, terepjárókkal és motorcsónakkal vagy éppen szekéren, riksán, taxival vagy lóháton. Menetrendszerű autóbuszokat azonban a lehető legritkább esetben veszünk igénybe; nagy távolságokat szinte mindig bérelt, csak a csoportunk rendelkezésére álló, minőségi és kényelmes autóbuszokkal vagy úgynevezett expedíciós teherautókkal teszünk meg. Így biztosan nem kell alkalmazkodnunk bizonytalan menetrendekhez, kimaradó járatokhoz, a csomagjainkat nem kell járműről járműre pakolnunk; a bérelt autóbuszaink pedig mindig pontosan a szállásaink, az éttermek vagy a látnivalók elé szállítanak minket, hogy az utazásra szánt időnket a lehető legjobban kihasználjuk.
 
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe