Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink
Az utazásainkon mindig is a tartalmas programok voltak és lesznek a hangsúlyosak, ám annak ellenére fordítunk a szállások minőségére kiemelt figyelmet, hogy az útjaink nem nyaralóutak. Soha nem azért utazunk el a világ egy-egy távoli pontjára, hogy az időnk nagy részét egy szállodában töltsük, ám tudjuk, hogy a kényelmes és hangulatos szállások már csak azért is nagyon lényegesek, hogy a túrákon és a többi izgalmas programon minél kipihentebben és feltöltődve vegyünk részt.

Fontosnak tartjuk tehát a szállásaink minőségét, ezért az utazások árkategóriájának megfelelően mindig a lehető legszínvonalasabbakat vesszük igénybe.
Európában
Az európai körutazásaink egyik részénél kempingekben szállunk meg, ahol a sátrakat a résztvevők hozzák magukkal. Ezek jórészt olyan utazások, ahol a komfortosabb szállások túlságosan magas részvételi díjat vonnának maguk után. A sátras-autóbuszos utak főleg olyan helyszíneket érintenek, ahol nyáron megbízhatóan jó az időjárás; valamint a sátrazás hangulata és a színvonalas kempingek további pluszt adnak az utak értékéhez.

Az utazások egy másik részében vízparti apartmanokat, ifjúsági szállókat, panziókat, hegyi menedékházakat, skandináv faházakat, tradicionális farmházakat veszünk igénybe, de olykor családok otthonaiban is vendégeskedünk. A legtöbb helyen törekszünk a kétágyas elhelyezésre, de ez gazdaságosan nem mindig megoldható. A szállások kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk a programok szempontjából ideális elhelyezkedésre, a kényelmes és nyugodt pihenés feltételeire, valamint az utazás árkategóriájának megfelelő legmagasabb minőségre.
Európán kívül
A tengerentúli országjárások során, a civilizált helyeken szinte mindig hotelekben (kétágyas szobákban) szállunk meg, amik többsége a helyi viszonyok között középkategóriájúnak felel meg. Persze szép számmal vannak kivételek: Dél-Afrikában gyakran sátrazunk, Ecuadorban öko-lodge-okban alszunk, de vannak olyan utazásaink, ahol luxushotelek kényelmes szobáiból indulunk a környék felfedezésére.

A magashegyi gyalogtúrák során engednünk kell a komfortból és a színvonalból, különben sosem jutnánk el a Himalája vagy az Andok legszebb részeire. Ám hiába nem tudunk minden nap zuhanyozni a hegyi menedékházakban vagy a sátortáborokban, ezek a szállások nem csupán az egyetlen lehetséges szállást jelentik a hegyek között, de a lehetséges legnagyobb luxust is.
 
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe