Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink
Irodánkban az Európai Utazási Biztosító útlemondási biztosítása köthető, amelynak díja az utazás részvételi költségének 3,5 százaléka, az önrész 10 százalék. A repülős utazások esetén külön köthető biztosítás a földi árra és a repülőjegyre, illetve természetesen együtt a kettőre is. A repülőjegyre megkötött útlemondási biztosítás a repülőtéri illetékre is érvényes.

Fontos:
az útlemondási biztosítás csak a jelentkezéssel egy időben köthető meg, később már nem. Továbbá az Európai Utazási Biztosító útlemondási biztosítása kizárólag a cég saját poggyász- és balesetbiztosításával együtt köthető. Az útlemondási biztosítás árát az utazás előlegével együtt kell befizetni.

A biztosító csak valóban indokolt esetben, megfelelő orvosi dokumentumok megléte mellett, önrész levonása nélkül térít. A biztosítás elsősorban baleset vagy súlyos betegség, továbbá házastárs, élettárs, szülő és kiskorú gyermek balesete vagy súlyos betegsége esetén téríti meg az utazás árát. Az utazásképtelenség okát a megfelelő orvosi igazolásokkal együtt 1 napon belül jelenteni kell a biztosítónak.

Jó tudni: nagyon lényeges, hogy az útlemondási biztosítás nem érvényes azokra az esetekre, amikor valaki meggondolja magát vagy a munkahelyéről nem tud szabadságra menni, de az olyan kisebb betegségekre sem érvényes, ami nincs igazolásokkal kellőképpen dokumentálva és egyébként az utazást nem teszi lehetetlenné.

További információ az innen letölthető dokumentumban illetve az Európai Utazási Biztosító honlapján található.
A biztosítás igényléséhez válaszd ki a honlapunk jelentkezési lapján a megfelelő opciót! A jelentkezés elküldése után irodánk munkatársai felveszik Veled a kapcsolatot.
Jó tudni: útlemondási biztosítás igénylése esetén nem lehet bankkártyával fizetni a honlapunkon. Amennyiben útlemondási biztosítást kérsz, emailen küldjük el számodra a kötvényt, amit aláírva kell visszaküldened.
 
Európai Utazási Biztosító Zrt.
 
1132 Budapest, Váci út 36-38. (bejárat a Csanády u. felől)
Tel.: 452-35-80
Fax: 452-33-12
Honlap: eub.hu
E-mail: info@eub.hu
E-mail: karrendezes@eub.hu
 
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe