Koronavírus tudnivalók


 

A jelenlegi helyzetben a legfontosabb az utasaink és munkatársaink egészsége. Az utazásainkat ezért csak abban az esetben indítjuk, ha Magyarország és a célország is biztonságosnak tekinthető.

Amennyiben a járványhelyzet miatt az utazás lemondása mellett döntünk, legkésőbb az indulás előtti 14. napig jelezzük, hogy indítjuk-e az utazást. 1 napos utak esetén az indulás előtti 7. napig jelezzük az utazás indítását vagy törlését. Ebben az esetben a jelentkezőket e-mailben értesítjük, a már befizetett összeget hiánytalanul visszautaljuk vagy áttesszük bármelyik másik kiválasztott utazásra.

Amennyiben az utazás elindulásának járványügyi szempontból nincs akadálya, de a jelentkezők létszáma nem éri el a minimális létszámot, az általános lemondási feltételek érvényesek:

Az Európai Utazási Biztosító aktuális tájékoztatása itt található a már megkötött biztosításokkal kapcsolatosan. 

2021. februártól lehetőség van az utazások feltételes lefoglalására előleg fizetése nélkül is. Amint biztossá válik a kiválasztott utazás indulása, értesítjük a jelentkezőket, és az előleg befizetésével véglegesíthetik a foglalást. (Az előleg nélküli foglaláshoz a jelentkezési folyamat végén az átutalásos fizetési módot kell választani.) 

 

Utazási utalványok 

A 2019. márciusa után megvásárolt utalványok az utazási korlátozások eltörlésétől számított 6 hónapon belül válthatók be. 
A 2020. márciusa után, a járványhelyzet miatt lemondott utazásokra kiadott utalványok 2022. év végéig érvényesek. 

 

Ügyfélszolgálat

Jelenleg otthonról dolgozunk, de telefonon és e-mailen továbbra is elérhetőek vagyunk. Előfordulhat, hogy lassabban tudunk válaszolni, de minden esetben törekszünk a gyors és pontos válaszadásra.

Köszönjük a türelmedet és megértésed! Bízunk benne, hogy hamarosan újra együtt utazhatunk!