Koronavírus tudnivalók


 

A jelenlegi helyzetben a legfontosabb az utasaink és munkatársaink egészsége. Az utazásainkat ezért csak abban az esetben indítjuk, ha Magyarország és a célország is biztonságosnak tekinthető.

Amennyiben a járványhelyzet miatt az utazás lemondása mellett döntünk, a résztvevőket e-mailben értesítjük, a már befizetett összeget hiánytalanul visszautaljuk vagy áttesszük bármelyik másik kiválasztott utazásra.

A 2020. május 30 – augusztus 31. között induló utazásaink esetén legkésőbb az indulás előtti 35. napig jelezzük, hogy indítjuk-e az utazást. 1-2 napos, illetve belföldi utak esetén pedig az indulás előtti 20. napig jelezzük az utazás indítását vagy törlését.

A 2020. szeptember 1. után induló repülős utak esetében az indulás előtti 20. napig jelezzük, hogy indítjuk-e az utazást; autóbuszos vagy egyéni utazás esetén az indulás előtti 14. napig közöljük az utazás indítását vagy törlését.

Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el a minimális létszámot, a korábbi lemondási feltételek érvényesek:

Ilyen esetben is az addig befizetett részvételi költséget szintén maradéktalanul visszautaljuk vagy beszámítjuk más utazásra.

Az Európai Utazási Biztosító aktuális tájékoztatása itt található a már megkötött biztosításokkal kapcsolatosan. 

 

Jelenleg otthonról dolgozunk, de telefonon és e-mailen továbbra is elérhetőek vagyunk. Előfordulhat, hogy lassabban tudunk válaszolni, de minden esetben törekszünk a gyors és pontos válaszadásra.

Köszönjük a türelmedet és megértésed!

 

Bízunk benne, hogy hamarosan újra együtt utazhatunk!