1996-202125 éves lett a Baraka! Két és fél évtizede járjuk Veletek a világot és azóta szenvedélyünk, hogy megmutassuk Nektek a világ legszebb helyszíneit. Büszkék vagyunk arra, hogy több tízezren szavaztatok nekünk bizalmat és büszkék vagyunk arra is, hogy nincs még egy utazásszervező cég Magyarországon, aki 1996 óta szervezne kalandtúrákat. 

1996. július 1-én indultunk el először Miskolcról egy kopottas, bérelt Ikarus busszal Albániába. Ez volt a hőskorszak, a legendák földje, a történetünk kezdete. Az út onnan idáig meglehetősen kacskaringós volt; néha tűzijáték, néha hidegzuhany. De az erőnk, a kitartásunk, a szenvedélyünk, a lelkesedésünk azóta is töretlen!
 

Nosztalgiázz velünk a BARAKAlandtúra oldalon!

Millió történetünk van. Sokszor csak néhány fotó, amikről tudjuk, hogy többet mondanak ezer szónál. És van sok olyan sztorink, amiket kitalálni sem lehetne, mert az élet írja a legjobb kalandtúrákat. Ezekből szeretnénk sorozatot indítani a BARAKAlandtúra Facebook csoportban. Nem csak mi szeretnénk sztorizni és ma már alig vállalható :) fotókat közzétenni. Arra biztatunk Téged is, hogy ha van egy jó történeted, hozzá egy jó képed, akkor oszd meg velünk és a tagokkal a csoportban. 
 

25 év • 25%

Végül de nem utolsó sorban 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhatsz a Baraka Webshopban pólókat, kulacsokat és maszkokat egészen december 10-ig. Ez a mi szülinapi ajándékunk Neked!

A vásárláshoz regisztrálj a webshopban és használd a BARAKA25 kuponkódot!