Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink
Az utazások részletes leírásainál megadott repülőjegy árak nem garantáltak, azok a minél korábbi jelentkezés és előlegfizetés esetén érvényesek. Késői jelentkezés esetén könnyen előfordulhat, hogy csak magasabb áron tudunk a jelentkező számára repülőjegyet foglalni.

A csoport minden tagjának irodánk foglalja a repülőjegyét, ami egyrészt a kedvező ár miatt lényeges, másrészt annak érdekében, hogy a csoport minden tagja együtt utazzon, együtt szálljon át a különböző repülőtereken.

Vannak azonban olyan esetek is, amikor egy jelentkezőnek előnyösebb, ha maga foglalja a repülőjegyét (pl. beszámítható pontok, stb.). Az ilyen esetekben alaposan egyeztetni kell irodánkkal a menetrendet, ám ha ez később megváltozna (mind a csoport, mind az egyéni repülőjegy-foglalás esetén), a Baraka nem vállal érte felelősséget.

Fontos: a légitársaságok fenntartják maguknak a jogot, hogy bármikor megváltoztassák a repülőtéri illeték összegét, illetve üzemanyag pótdíjat vessenek ki.
A név a repülőjegyen
Nagyon lényeges, hogy a jelentkezési lapon megadott név egyezzen az abban az útiokmányban (útlevél vagy személyi igazolvány) szereplő névvel, amit a résztvevő magával visz az utazásra. A jelentkezési lap alapján foglaljuk ugyanis a repülőjegyet, amin az utas neve is szerepelni fog. És amennyiben a név ezen a két helyen nem egyezik meg, nagyon könnyen előfordulhat a világ bármely repülőterén, hogy az utast nem engedik felszállni a repülőre.

Fontos: a név helyes megadása nemcsak a repülőjegyek esetén, de az esetleges vízumok illetve más engedélyek beszerzése esetén is rendkívül fontos.


 
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe