Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink
Egyik utazásunk esetén sem adunk meg jelentkezési határidőt, mert egészen addig lehet jelentkezni, amíg van hely egy úton, illetve tudunk a jelentkező számára szabad férőhelyet, szállást illetve repülőjegyet biztosítani. A biztos részvétel feltétele tehát a minél hamarabb való jelentkezés és előlegfizetés.

Fontos: a jelentkezés egy utazásra önmagában még nem foglalás. Akkor válik azzá, amikor az utazás előlege vagy a teljes részvételi költsége megérkezik az irodánk bankszámlájára.

Tipp: nagyon fontos az időben való jelentkezés, akár több hónappal az indulás előtt. Ez minden utazásra érvényes, de különösen a repülős utakra, amelyek esetében a késői jelentkezés egyre drágább repülőjegyet is jelent.

Mivel számos utazásunkra a túljelentkezés jellemző, így már csak ezért is érdemes sietni a jelentkezéssel. Azonban majdnem minden út szervezése során történnek lemondások, így ha valaki csak későn szerez tudomást egy érdekes utazásról, indulás előtt is érdemes érdeklődni, hátha adódik egy-két üres hely.
Várólista
Amikor betelik egy utazás utaslistája, már csak a várólistára való jelentkezés lehetséges. Előfordul, hogy a szervezés során történnek lemondások, ezért van arra esély, hogy a várólistára kerülők bekerüljenek az utaslistára és elutazzanak. Ezt persze garantálni nem tudjuk, de egy bizonyos időt mindenképp érdemes várni. Azoknak, akik várólistára kerülnek, az előleget természetesen nem kell befizetni.

 
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe