Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink
Izgalmas utazás azok számára, akik kíváncsiak Földünk egyik legérdekesebb és legkülönlegesebb helyszínére. Ecuadoron keresztül közelítjük meg a Dél-Amerika partjaitól mintegy ezer kilométerre fekvő szigetcsoportot. A szállásaink a szigeteken lesznek, amik között hajóval közlekedünk.
Az evolúció fejlődésébe nyerhetünk bepillantást; számos olyan állatfajt láthatunk ugyanis, amik csak ebben a gyönyörű környezetben élnek. Óriásteknősökkel és oroszlánfókákkal úszhatunk, pingvinek közt sétálhatunk és egy vulkánt is megmászunk.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
299.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

A Tisza-tó holtágai, nádasokkal elzárt tavai, keskeny és titokzatos csatornái Magyarország legideálisabb helyszínét jelentik a vízitúrázók számára. Meglepően változatos és vadregényes helyek bontakoznak ki előttünk, miközben lassan evezünk a nádasok és ártéri erdők övezte víziutakon. Mind a két napon gyönyörű helyeket ismerhetünk meg, de az evezés mellett felkeressük a leglátványosabb Tisza-tavi tanösvényt is, ahol egy igazi ökotúra részesei lehetünk a Tisza-tó egyik szigetén.
A kajaktúra szervezése során irodánk biztosítja a tengeri kajakokat és egyéb felszereléseket.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Kéthetes kubai körutazásunk során keletről nyugatra teljesen bejárjuk a karibi szigetországot. Kuba különleges hely, nem hasonlít semmilyen más országhoz. Vonzerejét elsősorban a gyarmati építészet és a csodaszép természeti látnivalók adják, no és nem utolsó sorban a kubai emberek vendégszeretete, amely nem ismer határokat.
A programunk kellőképpen változatos ahhoz, hogy teljes képet kapjunk Kubáról. Könnyű túrák, városnézések és tengerparti strandolások váltogatják egymást közel ideális arányban. Messze elkerüljük a tömegturizmus helyszíneit, hogy ezzel is emeljük utazásunk értékét.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
429.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe