Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink
Aktuális út!
Izland a világ egyik legkülönlegesebb és legszebb vidéke. Szerencsés módon a déli országrészben találjuk a természeti látnivalók jó részét, amiket akár egy ötnapos utazás keretében is kényelmesen be tudunk járni. Láthatunk lenyűgöző vízeséseket, tündöklő jégmezőket, lélegzetelállító vulkanikus tájakat, ott állhatunk a gejzír mellett és túrázhatunk olyan vidéken, amit még az izlandiak is egyszerűen csak úgy hívnak: „az Istenek földje”.
Az utazásunk különlegességét a felföldi kirándulás jelenti, a nehezen megközelíthető Thórsmörk vidéke, ahol érintetlen természet és egyedülálló panoráma vár ránk.
2017. április 27 - május 01.
269.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Szinte mindenki nyaralt már az Isztria valamelyik strandolóktól nyüzsgő tengerpartján.
De ki gondolta volna, hogy a belső vidékek középkori falvakat, gyönyörű olívaligeteket és ősi szőlőföldeket rejtenek? Ki gondolta volna, hogy az Isztria belső tájai az olaszországi Toszkána legszebb vidékeit idézik és hogy ideális kerékpáros útvonalak rejtőznek nem is oly messze a partoktól?
Gyere és fedezd fel az igazi Isztriát!
2017. április 28 - május 01.
94.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Kilenc napos, a legelejétől a legvégéig élménydús és tartalmas utazás Marokkóba, Észak-Afrika legszebb és legváltozatosabb országába.
Repülővel érkezünk Casablancába, majd Rabat és Fez királyvárosai után a sivatag felé indulunk. Az Atlasz-hegység hágóin átkelve érkezünk a Szahara homoktengerébe, ahol tevegelés vár ránk. Sivatagi szurdokvölgyeken, datolyapálma-oázisokon át, agyagerődök mellett utazunk tovább Marrakesh-be, ahol az ezeregyéjszakák mesés hangulata fogad.
2017. április 29 - május 07.
299.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A sziget, amit mindenki ismer, de valójában csak kevesen. Mindegy, hogy nyaraltál-e már a szigeten, vagy nem, ha velünk tartasz, Mallorca olyan arcát ismerheted meg, ami minden képzeletet felülmúl.
Elkerüljük a zsúfolt partokat, helyette a Tramuntana-hegység ösvényeit járjuk, középkori falvakban sétálunk, kilátópontokból csodáljuk meg a sziklás partvidéket. Botanikus kertekben barangolunk, hegycsúcsokra kapaszkodunk fel és megismerjük a legszebb kisvárosokat.
2017. április 29 - május 07.
199.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A Szlovákia és Magyarország határfolyójaként ismert Ipoly méltatlanul hiányzik a vízitúrázók népszerű helyszínei közül. A Börzsöny „mögött” kanyargó keskeny folyó vadregényes világa és a gyönyörű természet az, ami miatt érdemes eltöltenünk az Ipolyon egy napot.
Profi tengeri kajakokkal vágunk neki az Ipolytölgyes és Szob közti 22 kilométeres folyószakasznak, majd az evezős túra végén, az Ipoly és a Duna torkolatánál meg is mártózunk a folyóban.
2017. április 29.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Nyolc napos kalandtúra az izgalmas Izraelben, ahol nemcsak a többezer éves történelem és három világvallás nevezetes helyszínei jelentik a látnivalókat, hanem a természet is. Újszerűen és egyedülálló módon mutatjuk be Izraelt, miközben délről, a Negev-sivatagtól északra, a Golan-fennsíkig utazunk.
A leghíresebb kulturális és vallási helyszíneket természetesen érintjük, úgymint a Jordán folyót, Jeruzsálemet és Betlehemet. Számos aktív programmal is tarkítjuk utazásunkat: kerékpározunk, evezünk és több rövid gyalogtúrán is részt veszünk.
2017. április 30 - május 07.
339.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Hosszú hétvége és kalandtúra Toszkána szívében, a húsvéti ünnepek idején. Felfedezzük a festői olasz tartomány ismert és kevésbé látogatott nevezetességeit. Középkori kisvárosok között túrázunk, bor- és sajtkóstoláson veszünk részt, bejárjuk Siena látnivalóit.
Megismerünk középkori kolostorokat és palotákat, eldugott hegyi falvakat, a gyönyörű Chianti és Le Crete vidékeit, valamint kerékpártúrára indulunk a Trasimeno-tó körül.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
109.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Tíznapos kalandtúra tavasszal, amikor Andalúzia a legelbűvölőbb arcát mutatja. Ez a vidék nagyon különleges helye Spanyolországnak: az Afrikából érkező mór építészet ad különleges hátteret a virtuóz spanyol életnek, a flamenkó, a tapasok és a fiesták világának.
Utazásunk során nem csak Granadát, Córdobát és Sevillát keressük fel, három izgalmas túra is helyet kapott a programunkban.
A szállásaink színvonalas szállodákban lesznek.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
319.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

A legszebb időszakban, a tavaszi tulipánvirágzás idején látogatunk Hollandiába, ahol kényelmes tempóban járjuk végig az ország legszebb kerékpárútjait. A gyönyörű tájakat átszelő útvonalak szintemelkedés nélküliek. A túrákat többször megszakítjuk, hol egy sajtkóstolás, hol egy hangulatos kisváros, hol egy tulipánmező kedvéért.
Hollandiában óriási kultúrája van a bringázásnak, ezt az életérzést tesszük egy hétre magunkévá.
A túrák helyszínére autóbusszal utazunk, a szállásunk végig azonos helyen lesz.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
174.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe