Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink
Aktuális út!
Minden tavasszal kilép medréből a Bodrog és elönti a Tokaj-Bodrogzug Tájvédelmi Körzet által óvott erdőket. Különös és évente csak egyszer megfigyelhető vízivilág jön itt létre, amely mágnesként vonzza a természetszeretőket és a vízitúrázni vágyókat.
Tengeri kajakokba szállunk, hogy egy kis létszámú csapat részeként ismerkedhessünk meg ezzel a gyönyörű világgal. Szűk csatornák útvesztőiben, ártéri tavak háborítatlan víztükrén, valamint a Bodrogon és a Tiszán evezünk a hétvégi vízitúránk során.
A szállásunk Tokaj egyik hangulatos panziójában lesz.
2017. május 05 - 07.
32.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos kerékpártúrára indulunk, hogy a Duna-menti kerékpárúton letekerjük a Bécs és Pozsony közti 78 kilométeres távot. Korán indulunk autóbusszal Budapestről, hogy minél hamarabb nekivághassunk bringáinkkal a két fővárost összekötő remek útvonalnak. Ártéri erdőkben, a Duna töltésén haladunk és természetesen többször is megállunk pihenni és megnézni az utunkba eső látnivalókat. Az ebédszünetünket a folyóparton tartjuk, a kerékpártúra után pedig egy pozsonyi sétára is lesz időnk.
A túrához szükséges kerékpárokat irodánk biztosítja.
2017. május 06.

17.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
„Ausztria egyik legszebb kerékpártúrája” – hirdetik az útleírások és nem hazudnak. A Fischbacher Alpok völgyeiben kanyargó Feistritz folyó Stájerország legszebb részein halad keresztül; és mellette egy gyönyörű kerékpáros útvonal halad. Ezen az 55 kilométeres szakaszon tekerünk végig egynapos bringatúránk során.
Budapestről autóbusszal utazunk a túránk helyszínére, majd St. Kathrein faluból kerékpárokkal, könnyű terepen gurulunk le Kaibing településére. Kihagyhatatlan, igazi alpesi élmény!
2017. május 07.

17.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Két izgalmas gyalogtúra fér bele a péntek délutántól vasárnap estig tartó hétvégébe. A Kis-Fátra – Szlovákia egyik legkedveltebb kirándulóhelye – gyönyörű túraútvonalakat, magashegyi panorámát és sok-sok kalandot rejteget.
Megmásszuk a két legvagányabb hegycsúcsot, a Kis- és a Nagy-Rozsutec sziklás tömbjét, bejárjuk a Diery-sziklaszurdokot és több láncos szakaszt is érintünk.
2017. május 12 - 14.
44.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos evezős túránk során bárki hű képet kaphat a vízitúrázás csodálatos világáról. Profi tengeri kajakokkal vágunk neki a Duna egyik legszebb magyarországi szakaszának, hogy összesen 24 kilométert megtéve Esztergomból Visegrádig evezzünk.
Közben a Duna felől csodálhatjuk meg az Esztergomi Bazilikát úgy, ahogyan csak kevesen tehetik, továbbá végigevezünk a Dunakanyarban, amely méltó helyen szerepel Magyarország legszebb tájai között.
2017. május 13.

2017. május 28.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos kirándulás Ausztriába, az Ötscher-Tormauer Nemzeti Park területére, ahol az ország egyedeülálló természeti látnivalója található. Az Ötschergräben-szurdok elnyerte az „Ausztria legszebb kirándulóhelye” címet, és nem véletlenül hívják ezt a helyszínt Ausztria Grand Canyonjának.
Az ösvényünk fantasztikus helyszíneken, hosszú szakaszokon a hegyi patak fölé épített pallókon és szép fahidakon vezet, miközben számtalan vízesést láthatunk. Érintjük a 80 m magas Myrafall-zuhatagot és egy alpesi hüttét is.
2017. május 20.

12.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Háromnapos, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott klettersteig túránkat Ausztria hozzánk legközelebb eső magashegységében, a Rax-Alpokban és a Schneeberg-hegy oldalában szervezzük. Igazi alpesi hangulat, virágos rétek, meredek sziklafalak és lenyűgöző kilátópontok várnak minket.
A túrák nem nehezek és nem is túlságosan hosszúak, így valóban ideálisak kezdőknek is, ugyanakkor látványosak és kellőképpen változatosak.
2017. május 26 - 28.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Kerékpáros hétvége a legendás szépségű Őrség dimbes-dombos tájain. A szállásunk egy kényelmes szentgotthárdi szállodában lesz; innen indulunk szombat és vasárnap egy-egy kerékpártúrára. Szerencsénk van, mivel az Őrség keskeny útjai ideálisak a bringások számára, amellett, hogy a vidék legszebb részein vezetnek keresztül.
Az egymást váltó erdők és legelők látványa, a skanzen jellegű bájos falvak, az öreg templomok és haranglábak, a csend, a nyugalom, a természettel harmóniában élő emberek jelentik elsősorban az Őrség varázsát.
2017. május 26 - 28.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos, nagyon változatos túrára indulunk Ausztriába, a Schneeberg hegy 2076 m magas csúcsára. Autóbusszal utazunk Budapestről a kicsiny Losenheim falucskába, ahonnan felvonóval indulunk felfelé. Azonban még így is van előttünk több, mint 800 méter szintemelkedés a Klosterwappen csúcsig, a Keleti-Alpok legmagasabb pontjáig.
Útközben több menedékházban is megpihenhetünk, lefelé pedig a csodálatos Salamandra magashegyi vasúttal ereszkedünk le a Schneebergről.
2017. május 27.

12.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos vízitúra a szlovákiai Csata településéről Esztergomba. Az Alacsony-Tátrában eredő Garam folyón evezünk körülbelül 20 kilométert, majd a Garammal együtt a Dunába torkollunk, és egészen az Esztergomi Bazilika lábáig evezünk.
2017. május 27.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A Garda-tó fölött hegyek via ferratái messzeföldön híresek: izgalmasak, változatosak és gyönyörű helyeken vezetnek. A túráink a könnyűtől haladnak a nehezebbek felé, hogy a kezdők is elegendő tapasztalatot szerezhessenek. A túrák után néhány festői kisvárossal is megismerkedünk, amik nélkül nem volna teljes egy Garda-tavi utazás.
2017. május 31 - június 05.
94.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A gyönyörű panorámautak és a kiépített kerékpárutak olaszországi Paradicsomába látogatunk egy hosszú hétvége erejéig. Az ötnapos utazás minden percét alaposan kihasználjuk, hogy leguruljunk a Garda-tavat övező hegyek legszebb szakaszain, végigtekerjünk a völgyekben kiépített, páratlan fekvésű bringás utak aszfaltcsíkjain, és gyalogosan is bejárjuk a tópart legelragadóbb kisvárosait.
Intenzív élmények és folyamatos rácsodálkozás vár mindenkire!
2017. május 31 - június 05.
129.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe