Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink
Aktuális út!
Hat napos, aktív utazás a Közel-Kelet legtöbb természeti szépséget felvonultató országában. Alaposan bejárjuk Petra romvárosát, de a sokak által ismert látnivalóknál is keressük a rejtett, titkos helyszíneket.
Túrázunk a Dana Természetvédelmi Területen, és a vízbe gázolva fedezzük fel a Mujib-kanyont. Dzsipekkel és gyalog kirándulunk a Wadi Rum sivatagában, sőt két éjszakát a vörös sivatagban töltünk. A napfelkeltéket és naplementéket a legjobb kilátópontokból csodáljuk meg, és felfedezhetjük magunknak a sivatag éjszakai égboltját.
2017. június 01 - 06.
199.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Ötnapos hosszú hétvége Csehország nyugati részén és Németországban. Az idehaza talán kevéssé ismert Cseh Svájc Nemzeti Parkba, a Cseh Paradicsomba, illetve a németországi Szász Svájc vidékére utazunk, ahol rengeteg természeti látnivaló várja, hogy felfedezzük.
Meghökkentő homokkőtornyok között kanyargó ösvényeken túrázunk, ahol lépten-nyomon sziklahidak, kilátópontok, varázslatos kastélyok és idilli kisvárosok esnek utunkba.
Felfedezzük Jicint, Rumcájsz otthonát, bejárjuk a Skoda Múzeumot, sőt még a modern gyárba is bekukkantunk.
2017. június 01 - 05.
89.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
4 nap, 2 ország, 4 túra, 2 hegycsúcs. Az úti célunk Szlovákia és Lengyelország határvidéke, ahol a Kárpátok legmagasabb csúcsai emelkednek, ahol a folyók hegyeket szelnek át, és ahol a gorál vendégszeretet nem ismer határokat. 
A Pieninek-hegység és a Lengyel-Tátra kínál 2-2 túrát. Mindkét hegységben felkapaszkodunk 1-1 hegycsúcsra, tutajozunk a Dunajecen, és némi kultúrát és városnézést is belecsempészünk a programba. Igazi őszi kikapcsolódás, feltöltődés és rácsodálkozás.
2017. június 02 - 05.
79.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A Szlovákia és Magyarország határfolyójaként ismert Ipoly méltatlanul hiányzik a vízitúrázók népszerű helyszínei közül. A Börzsöny „mögött” kanyargó keskeny folyó vadregényes világa és a gyönyörű természet az, ami miatt érdemes eltöltenünk az Ipolyon egy napot.
Profi tengeri kajakokkal vágunk neki az Ipolytölgyes és Szob közti 22 kilométeres folyószakasznak, majd az evezős túra végén, az Ipoly és a Duna torkolatánál meg is mártózunk a folyóban.
2017. június 03.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Az egynapos vízitúránk az Esztergom-Visegrád evezés folytatása. A Dunakanyarban, hazánk egyik legszebb vidékén kezdjük az evezésünket, majd elhaladunk az impozáns visegrádi Fellegvár alatt. Lassan csorgunk tovább a Dunán, majd megebédelünk Dunabogdányban. A Szentendrei-sziget mellett evezve érkezünk Szentendrére, ahol véget ér ugyan a túránk, de a temérdek hétvégi program miatt érdemes még időzni.
2017. június 05.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Magyarország egyik legértékesebb természetvédelmi területe a Gemenci-erdő, amely európai összehasonlításban is rendkívül gazdag természeti értékekben. A Duna holtágain és mellékágain, a Duna-Dráva Nemzeti Park területén evezünk, ahol kis szerencsével láthatunk dagonyázó vaddisznókat éppúgy, mint az erdők királyát, a gímszarvast.
Az utazás egyénileg történik a Duna-partra, Érsekcsanád közelébe, ahonnan egy kishajóval kelünk át a Veránka-szigetre. Innen indulunk szombaton és vasárnap egy-egy izgalmas és látványos evezős-ökotúrára.
2017. június 09 - 11.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Háromnapos, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott klettersteig túránkat Ausztria hozzánk legközelebb eső magashegységében, a Rax-Alpokban és a Schneeberg-hegy oldalában szervezzük. Igazi alpesi hangulat, virágos rétek, meredek sziklafalak és lenyűgöző kilátópontok várnak minket.
A túrák nem nehezek és nem is túlságosan hosszúak, így valóban ideálisak kezdőknek is, ugyanakkor látványosak és kellőképpen változatosak.
2017. június 09 - 11.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos kerékpártúrára indulunk, hogy a Duna-menti kerékpárúton letekerjük a Bécs és Pozsony közti 78 kilométeres távot. Korán indulunk autóbusszal Budapestről, hogy minél hamarabb nekivághassunk bringáinkkal a két fővárost összekötő remek útvonalnak. Ártéri erdőkben, a Duna töltésén haladunk és természetesen többször is megállunk pihenni és megnézni az utunkba eső látnivalókat. Az ebédszünetünket a folyóparton tartjuk, a kerékpártúra után pedig egy pozsonyi sétára is lesz időnk.
A túrához szükséges kerékpárokat irodánk biztosítja.
2017. június 11.

17.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Élet egy 17. századi francia faluban, provence-i lakomák, vidéki piacok forgataga, medence-parti esték, pihenés a napsütötte délen – a lehetőség adott, most mindezt átélheted. Aktív programok sokaságán ismerheted meg Dél-Franciaország legendás tájait és életstílusát.
Megelevenednek a Provence-ról szóló könyvek és filmek, a középkori hegyi falvak, vásárok, az öntudatos vidéki gazdák, a végletekig kifinomult szakácsok és borászok.
Levendulamezők és francia pékségek, vörös homokkőtornyok és kőből épült kisvárosok utcáin csapongunk. Megígérhetjük: nem akarsz majd hazajönni.
2017. június 16 - 26.
159.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
210 kilométert teszünk meg három nap alatt a Balatont körülölelő kerépáros útvonalon. Látványos kilátópontok, strandok és kisvárosok esnek utunkba. Hosszabban időzünk Balatonfüreden, Tihanyban, a Badacsony oldalában és a Szigligeti várnál, de felkeresünk néhány remek kerékpáros pihenőhelyet is. Balatonvilágosról indulunk, először az északi parton tekerünk végig, majd a déli partvidék következik. A szállásaink Révfülöpön és Balatonvilágoson lesznek. A csomagszállítást és a kerékpárokat természetesen irodánk biztosítja, de ha ragaszkodsz a saját kétkerekűdhöz, hozhatod azt is.
2017. június 16 - 18.
37.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A tengeri kajakozás a legvagányabb mediterrán nyaralás, különösen ha ezt a Földközi-tenger legszebb szigete körül tesszük. A tenger felől a szárazföldre lépni és mindent a parthoz mérni olyan új perspektívát ad, ami valóban csak igen keveseknek adatik meg.
Naplemente idején a nyugati part vörös sziklái mellett evezni, titokzatos vízi alagutakon átsuhanni vagy Bonifacio tengerbe szakadó szikláit a tenger felől megközelíteni – nos, ezeket nevezzük igazán felejthetetlen élménynek.
2017. június 16 - 25.
149.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Hétvégi aktív kikapcsolódás Magyarország vízitúrás paradicsomában. A Mosoni-Duna a Szigetközben szétterül, ezer ágra bomlik, szigeteket és keskeny csatornákat alkot. A kanyargó folyóágak sűrű nádasokat és háborítatlan ártéri erdőket ölelnek körbe, ahol a vadvilág – ritka madarak, vidrák, hódok – is jól érzik magukat.
Ebben a csodálatos természeti környezetben indulunk szombaton és vasárnap egy-egy élvezetes vízitúrára. A szállásaink Halásziban, egy kényelmes panzió kétfős szobáiban lesznek.
2017. június 24 - 25.
32.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Három ország, három különböző – egyenként is első osztályú – kerékpártúra. Ausztriában folytatjuk a tókerülő bringatúráink hagyományát; ezúttal a Wörthi-tavat és ráadásként az Ossiacher See-t kerüljük körbe. Szlovéniában a káprázatos Bledi- és Bohinji-tavakhoz tekerünk.
Olaszországban pedig egy egykori vasútvonal mentén kialakított új kerékpárúton bringázunk. Mindhárom útvonalunk önálló utazásként is könnyedén megállná a helyét!
2017. június 29 - július 02.
114.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Tíznapos autóbuszos utazás a Franciaországhoz tartozó Korzikán, amely egyszerre egy 2700 méter fölé nyúló, káprázatos magashegység, és egy csodálatos mediterrán sziget. A szállásunk állandó helyen lesz, a sziget nyugati partján, ahol a legszebb strandok és partszakaszok fekszenek. Innen kirándulunk nap mint nap Korzika bámulatos látnivalóihoz.
Könnyű-közepes gyalogtúrák, hajós kirándulás, városnézések, hegyi falvak és vadregényes szurdokvölgyek alkotják a változatos programot, amiben marad hely bőven a pihenésnek és strandolásnak is.
2017. június 30 - július 09.
99.900 Ft
+ a szállás ára
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Tizenegy napos utazás repülővel és autóbusszal a Sarkkörtől északra, Skandinávia távoli, ritkán lakott vidékén, ahol nyáron megelevenedik a természet és járhatóak lesznek a vidék leglátványosabb túraútvonalai.
Először Lappfölddel ismerkedünk, majd a Nordkappon keresztül érkezünk Norvégia káprázatos szigetvilágába, majd onnan a Rago Nemzeti Parkba. Közben számos túra során járhatjuk be ezt az északi, mindentől távoli vidéket, amely igazi Paradicsom a természetjárók számára.
Az időpontunk ideális, hiszen ebben az időszakban egyszer sem bukik le a Nap a horizont alá.
2017. június 30 - július 10.
299.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe