Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink
Aktuális út!
Autóbusszal utazunk a németországi Donauwörth kisvárosába, Bajorország egyik legnépszerűbb kirándulóhelyére, hogy a Duna vonalát követve kerékpárokkal vágjunk neki Európa egyik leggyönyörűbb biciklis útvonalának. Utunkat festői tájak és idilli bajor települések szegélyezik, miközben mi rendületlenül haladunk célunk, a német-osztrák határon fekvő Passau felé. Útközben persze rengeteg látnivalót érintünk; barokk óvárosokban, katedrálisok árnyékában és kolostorok udvarán pihenünk meg.
A csomagszállítást és a kerékpárokat irodánk biztosítja.
2017. augusztus 01 - 06.
129.900 Ft
+ vonatjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Ötnapos hosszú hétvége Ausztriában, az olasz Dolomitok szomszédságában emelkedő Lienzi Dolomitokban. Három izgalmas via ferrata túrát szervezünk, kettőt a magashegység csúcsrégiójában, egyet titokzatos szurdokvölgyekben.
A első túra igazán könnyű, az utána következők már kissé nehezebbek, de a kezdők számára is nyugodtan ajánlhatóak.
Lienz kisvárosában lesz a szállásunk kempingben vagy hotelben. A via ferrata felszerelést természetesen irodánk biztosítja.
2017. augusztus 02 - 06.
74.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A Kárpát-medence ékessége, Erdély turistaparadicsoma, amely minden szépséggel rendelkezik, amivel egy mészkőhegység csak rendelkezhet. A felszínen vad hegyi patakok, vízesések, víznyelők, szűk szurdokok, a mélyben hatalmas méretű barlangok találhatóak.
Pádis nem nemzeti park, nem része a Világörökségnek, mégis olyan elragadó bájjal rendelkezik, amelyről nem is álmodhatunk.
A nemrégiben kiépült aszfaltútnak köszönhetően Pádis immár bárki számára elérhetővé vált. Személyautókkal utazunk a helyszínre, a szállásunk kényelmes panzióban lesz.
2017. augusztus 03 - 06.
44.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Három napos, hétvégi utazás Szlovákia kedvenc túraközpontjába, ahol nincs hiány vadregényes szurdokvölgyekből és bővízű zuhatagokból.
Az itteni szurdokok különlegessége a rengeteg létra, sziklafalhoz erősített lánc és palló, amik nélkül lehetetlen lenne bejárni ezeket a csodálatos helyszíneket. A túrák emiatt különösen izgalmasak és kalandosak, miközben alaposan megismerhetjük a Szlovák Paradicsom legtitkosabb természeti kincseit is. Az utazás elején felkeressük a Dobsinai-jégbarlang termeit, a túrákat pedig kényelmes szálláson pihenjük ki.
2017. augusztus 04 - 06.
44.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egy teljes kört írunk le Izland szigetén és belekóstolunk a Felföldbe is. Egyedülálló kalandok és varázslatos élmények várnak minket a gejzírek, gleccserek, tűzhányók, jégmezők, gigantikus kanyonok, hatalmas vízesések és világvégi halászfalvak szigetén. 
Úszú jéghegyek között hajózunk, bálnalesen veszünk részt, egykori vulkánokon túrázunk, majd 
termálforrások vizében pihenünk meg. Ezt nyújtja Izland és még ennél is sokkal többet. Aki belekóstol, menthetetlenül rabja marad a világ egyik legkülönlegesebb országának.
2017. augusztus 04 - 14.
399.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Autóbusszal utazunk a Júliai-Alpok északi lábához, ahol felkapjuk a hátizsákjainkat és öt nap alatt átszeljük a hegységet. Olyan magashegyi túraösvényeken haladunk, amik alacsony nehézségű via ferrata szakaszokat is tartalmaznak. Az ehhez szükséges profi felszerelést természetesen irodánk biztosítja. 
Menedékháztól menedékházig vándorlunk és közben egy sor hágón és csúcson kelünk át. Természetesen érintjük a hegység legmagasabb csúcsát, a 2864 méteres Triglavot is! 
2017. augusztus 09 - 13.
84.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A célunk Ausztria káprázatos Duna-menti kerékpártúrájának a bejárása, amely a német-osztrák határon fekvő Passau városából indul és egészen Bécs központjáig tart. Végig a Duna mellett vezető, kitűnő minőségű kerékpárutakon tekerünk, miközben a csomagjainkat irodánk autója szállítja az egyik szálláshelyről a másikra.
Magasan a Duna fölé épült várkastélyok alatt, szőlőültetvények között és eldugott osztrák városkákon át tekerünk, miközben számtalan helyen megállunk pihenni és rácsodálkozni az utunkba eső látnivalókra.
2017. augusztus 09 - 13.
109.900 Ft
+ vonatjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Öt napos aktív hétvége Szlovéniában, a Triglav Nemzeti Park területén. A hegység szinte végtelen túra-kínálatából a legváltozatosabb helyszíneket és túrákat válogattuk ki. Elkerüljük a zsúfolt kirándulóhelyeket és a kevésbé ismert, ám annál látványosabb természeti látnivalókra koncentrálunk. 
A Júliai-Alpok fantasztikus helyszíneket kínál a túrázásra: bámulatos vízesések, vadregényes szurdokvölgyek, káprázatos magashegyi panoráma, alpesi turistaházak és tündöklő tavak szerepelnek a programunkban.
2017. augusztus 09 - 13.
69.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Tizenegy napos utazás Délkelet-Ázsia gyönyörű trópusi szigetére, mindössze egyetlen átszállással. Egy új arcát mutatjuk meg Bali szigetének: azt, amelyiket az idelátogató sok-sok turista alig ismerhet meg.
A dzsungellel körülvett Ubud kisvárosából indulunk titkos templomokhoz, egy vulkán tetejére, Majom-erdőbe és zabolázatlan folyókra. Festői rizsteraszokkal tarkított hegyeken át utazunk vízi palotához, madárparkba, botanikus kertbe és háborítatlan tengerpartokra.
2017. augusztus 12 - 22.
349.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Majd' kéthetes autóbuszos körutazás az Olaszországhoz tartozó Szardínián és a Franciaországhoz tartozó Korzikán. A szigeteket komppal közelítjük meg, a szállásaink hangulatos kempingekben lesznek.
Szardínián főleg a nyaralásra koncentrálunk, hiszen a sziget északi partvonalán találjuk a Földközi-tenger számos toplistás strandját. Majd hajóval és kerékpárral fedezzük fel Szardínia partvidékét. Korzikán a hegyek és a túrák veszik át a főszerepet; gyönyörű helyeken járunk, a legtöbben nem is gondolnák, milyen természeti szépségeket rejt ez a vadregényes sziget.
2017. augusztus 17 - 29.
154.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Tizenkét napos körutazás a gazdag hagyományokkal rendelkező és gyönyörű Portugáliában. Lenyűgöző katedrálisok, pezsgő nagyvárosok, látványos borvidékek, sziklás fennsíkok, festői tengerpartok, bájos kisvárosok, paratölgy és eukaliptusz erdők között utazunk északról délre, hogy teljes képet kapjunk az ibériai országról.
A programunkban városnézések, kisebb-nagyobb túrák és hajós kirándulások szerepelnek. Igazi Barakás országjárás, amely izgalmas módon igyekszik megismertetni minden résztvevővel Portugália változatos látnivalóit.
2017. augusztus 17 - 28.
199.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Toszkána legendás La Crete és Chianti vidékére utazunk, valamint Umbriába ahol az utakat olajfák szegélyezik, ahol a hullámzó dombokat pipacsmezők és szőlőskertek borítják. Itt találhatóak a legszebb olasz városok: Siena, Assisi, Cortona, Perugia. A természet Toszkánában egyaránt csábít túrázásra és kerékpározásra – ezt tükrözik az aktív programjaink.
A szállásunk egy tradicionális századi farmon lesz, ahol toszkán stílusú, modern berendezésű, kényelmes apartmanokban szállunk meg.
2017. augusztus 18 - 26.
199.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Nyolcnapos kalandnyaralás a Szicíliától északra fekvő vulkanikus szigetcsoporton. Vulcano kényelmes apartmanjaiból indulva, csillagtúrák keretében járjuk be a szigeteket.
Salinára a buja növényzet és egy tökéletes alakú tűzhányó jellemző, Panareára a gyönyörű épületek. Vulcanón egy kisebb, füstölgő kráterre kapaszkodunk fel, a Stromboli tetején egy működő tűzhányó lávakitöréseit csodálhatjuk meg. Liparin egy nyüzsgő kisvárosba csöppenünk, míg Alicudin és Filicudin a világ végén érezhetjük magunkat.
A túrák és kirándulások mellett pedig bőven jut időnk nyaralásra és strandolásra is.
2017. augusztus 20 - 27.
99.900 Ft
+ a repülőjegy és a szállás ára
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Három ország, három különböző – egyenként is első osztályú – kerékpártúra. Ausztriában folytatjuk a tókerülő bringatúráink hagyományát; ezúttal a Wörthi-tavat és ráadásként az Ossiacher See-t kerüljük körbe. Szlovéniában a káprázatos Bledi- és Bohinji-tavakhoz tekerünk.
Olaszországban pedig egy egykori vasútvonal mentén kialakított új kerékpárúton bringázunk. Mindhárom útvonalunk önálló utazásként is könnyedén megállná a helyét!
2017. augusztus 24 - 27.
114.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Élet egy 17. századi francia faluban, provence-i lakomák, vidéki piacok forgataga, medence-parti esték, pihenés a napsütötte délen – a lehetőség adott, most mindezt átélheted. Aktív programok sokaságán ismerheted meg Dél-Franciaország legendás tájait és életstílusát.
Megelevenednek a Provence-ról szóló könyvek és filmek, a középkori hegyi falvak, vásárok, az öntudatos vidéki gazdák, a végletekig kifinomult szakácsok és borászok.
Levendulamezők és francia pékségek, vörös homokkőtornyok és kőből épült kisvárosok utcáin csapongunk. Megígérhetjük: nem akarsz majd hazajönni.
2017. augusztus 25 - szeptember 04.
159.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Ötnapos, 209 kilométer hosszú bringatúra Európa két gyönyörű városa között. Az utunk kiváló minőségű kerékpárutakon, gyönyörű természeti környezetben vezet a Moldva és Elba folyók mentén. Érintjük a lenyűgöző sziklavidékéről híres Szász Svájc területét, sziklatornyok tetején trónoló várakhoz kapaszkodunk fel gyalogosan, és mesebeli cseh városkákban állunk meg pihenni. Az utunk elején Prágával, a végén Drezdával ismerkedhetünk meg szabadprogram keretében.
A kerékpárokat irodánk biztosítja, de hozhatod a saját bringádat is!
2017. augusztus 30 - szeptember 03.
124.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A hat napos utazásunk a Pireneusok központi régiójában vezet. A Franciaország és Spanyolország határvidékén húzódó hegység egyik leggyönyörűbb túraútvonalát járjuk be menedékháztól menedékházig.
A híres Gavernie-cirkuszvölgyből indulunk, átkelünk a legendás Roland-hágón, végiggyaloglunk a szédítő méretekkel rendelkező Ordesa-kanyonon Torla középkori kisvárosába. Majd egy lenyűgöző völgyön és egy újabb hágón visszatérünk a kiindulási pontunkba. Az ösvények végig jól járhatóak, a panoráma mindvégig káprázatos.
2017. augusztus 31 - szeptember 05.
149.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe