Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink
Aktuális út!
Ez a sziget minden nap más meglepetéssel szolgál. Az egyik nap fura trópusi gyümölcsöket kóstolunk és a világ minden tájáról származó virágok tobzódását csodáljuk, a másik nap olyan erdőkben túrázunk, amik Borneó vagy Hawaii legszebb részeit idézik.
Utunk kalandnyaralás, ahol a KALAND szót csupa nagy betűvel kell írnunk. A túráink helyszínein mintha valamiféle elveszett világok felfedezői volnánk.
Ez a kilenc napos út a Baraka egyik legjobb túrája, ahol minden egyes látnivaló, kirándulás és program valódi rácsodálkozás.
2017. szeptember 02 - 10.
99.900 Ft
+ a szállás és a repülőjegy ára
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Közepes nehézségű via ferrata túra Ausztriában, az elragadó szépségű salzkammerguti tóvidéken. A négy túránk mindegyike egy-egy alpesi hegycsúcsot vesz célba, ahonnan a panoráma – a tavaknak köszönhetően – még osztrák viszonylatban is egészen egyedülálló.
A via ferrata túrák között lesz időnk arra is, hogy megismerkedjünk Hallstatt kisvárosával, sőt egy kirándulásra is sor kerül a Lammerklamm szurdokvölgyben.
2017. szeptember 07 - 11.
74.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A gyönyörű Montenegró hegyvidékei, a tengerparttól kissé távolabb eső természeti látnivalói még ma is alig ismertek. Kiválasztottuk a leglátványosabb és könnyen kerékpározható útvonalakat, ahol rövidek és lankásak az emelkedők, a lejtők pedig nagyon hosszúak. Az egyes túrák helyszínére az autóbuszunk szállít minket, hogy mi már csak a legszebb szakaszokon tekerhessünk. Egyik túránk sem hosszabb 35 kilométernél és hiába magas hegyek között bringázunk, de jórészt valóban lefelé; miközben megismerjük a Durmitort, a Biográdi Nemzeti Parkot, a Shkodrai-tó vidékét, a Rumija hegyeit és a Kotori-öblöt.
2017. szeptember 11 - 17.
154.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A gyönyörű panorámautak és a kiépített kerékpárutak olaszországi Paradicsomába látogatunk egy hosszú hétvége erejéig. Az ötnapos utazás minden percét alaposan kihasználjuk, hogy leguruljunk a Garda-tavat övező hegyek legszebb szakaszain, végigtekerjünk a völgyekben kiépített, páratlan fekvésű bringás utak aszfaltcsíkjain, és gyalogosan is bejárjuk a tópart legelragadóbb kisvárosait.
Intenzív élmények és folyamatos rácsodálkozás vár mindenkire!
2017. szeptember 19 - 24.
129.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A Garda-tó fölött hegyek via ferratái messzeföldön híresek: izgalmasak, változatosak és gyönyörű helyeken vezetnek. A túráink a könnyűtől haladnak a nehezebbek felé, hogy a kezdők is elegendő tapasztalatot szerezhessenek. A túrák után néhány festői kisvárossal is megismerkedünk, amik nélkül nem volna teljes egy Garda-tavi utazás.
2017. szeptember 19 - 24.
94.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A sziget, amit mindenki ismer, de valójában csak kevesen. Mindegy, hogy nyaraltál-e már a szigeten, vagy nem, ha velünk tartasz, Mallorca olyan arcát ismerheted meg, ami minden képzeletet felülmúl.
Elkerüljük a zsúfolt partokat, helyette a Tramuntana-hegység ösvényeit járjuk, középkori falvakban sétálunk, kilátópontokból csodáljuk meg a sziklás partvidéket. Botanikus kertekben barangolunk, hegycsúcsokra kapaszkodunk fel és megismerjük a legszebb kisvárosokat.
2017. szeptember 23 - október 01.
199.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Kétnapos bringatúra Magyarországnak azon a részén, ami szinte kerékpározásra termett. A Balaton-felvidék apró falvai és rejtett szépségei ugyanis leginkább csak kerékpárok nyergéből fedezhetők fel.
Az első nap Nagyvázsonyról a Badacsonyig bringázunk, majd másnap, egy másik útvonalon vissza Nagyvázsonyig.
A csomagszállítást a túra közben, illetve a kerékpárokat irodánk biztosítja.
2017. szeptember 23 - 24.
33.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Háromhetes utazás a gyönyörű Peruban, amely az Andok lenyűgöző hegyláncaival, az indián, az inka és a spanyol gyarmati eredetű kultúrájával, sivatagi és esőerdei tájaival, szenzációs hangulatú városaival az egyik legvonzóbb ország a földkerekségen. Repülünk a Nazca-vonalak felett, hajózunk a Titicaca-tavon, végigjárjuk a legendás Inka-ösvényt és bejárjuk Machu Picchu ősi inka városát.
Egy speciális expedíciós teherautóval utazunk, amellyel könnyedén szeljük át az Andok többezer méteres hágóit.
2017. szeptember 24 - október 14.
699.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Hétvégi aktív kikapcsolódás Magyarország vízitúrás paradicsomában. A Mosoni-Duna a Szigetközben szétterül, ezer ágra bomlik, szigeteket és keskeny csatornákat alkot. A kanyargó folyóágak sűrű nádasokat és háborítatlan ártéri erdőket ölelnek körbe, ahol a vadvilág – ritka madarak, vidrák, hódok – is jól érzik magukat.
Ebben a csodálatos természeti környezetben indulunk szombaton és vasárnap egy-egy élvezetes vízitúrára. A szállásaink Halásziban, egy kényelmes panzió kétfős szobáiban lesznek.
2017. szeptember 30 - október 01.
32.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe