Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink
Izgalmas utazás azok számára, akik kíváncsiak Földünk egyik legérdekesebb és legkülönlegesebb helyszínére. Ecuadoron keresztül közelítjük meg a Dél-Amerika partjaitól mintegy ezer kilométerre fekvő szigetcsoportot. A szállásaink a szigeteken lesznek, amik között hajóval közlekedünk.
Az evolúció fejlődésébe nyerhetünk bepillantást; számos olyan állatfajt láthatunk ugyanis, amik csak ebben a gyönyörű környezetben élnek. Óriásteknősökkel és oroszlánfókákkal úszhatunk, pingvinek közt sétálhatunk és egy vulkánt is megmászunk.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
299.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Kéthetes kubai körutazásunk során keletről nyugatra teljesen bejárjuk a karibi szigetországot. Kuba különleges hely, nem hasonlít semmilyen más országhoz. Vonzerejét elsősorban a gyarmati építészet és a csodaszép természeti látnivalók adják, no és nem utolsó sorban a kubai emberek vendégszeretete, amely nem ismer határokat.
A programunk kellőképpen változatos ahhoz, hogy teljes képet kapjunk Kubáról. Könnyű túrák, városnézések és tengerparti strandolások váltogatják egymást közel ideális arányban. Messze elkerüljük a tömegturizmus helyszíneit, hogy ezzel is emeljük utazásunk értékét.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.


429.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Háromhetes utazás a gyönyörű Peruban, amely az Andok lenyűgöző hegyláncaival, az indián, az inka és a spanyol gyarmati eredetű kultúrájával, sivatagi és esőerdei tájaival, szenzációs hangulatú városaival az egyik legvonzóbb ország a földkerekségen. Repülünk a Nazca-vonalak felett, hajózunk a Titicaca-tavon, végigjárjuk a legendás Inka-ösvényt és bejárjuk Machu Picchu ősi inka városát.
Egy speciális expedíciós teherautóval utazunk, amellyel könnyedén szeljük át az Andok többezer méteres hágóit.
2017. szeptember 24 - október 14.
699.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe