Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink
Tíznapos kalandtúra tavasszal, amikor Andalúzia a legelbűvölőbb arcát mutatja. Ez a vidék nagyon különleges helye Spanyolországnak: az Afrikából érkező mór építészet ad különleges hátteret a virtuóz spanyol életnek, a flamenkó, a tapasok és a fiesták világának.
Utazásunk során nem csak Granadát, Córdobát és Sevillát keressük fel, három izgalmas túra is helyet kapott a programunkban.
A szállásaink színvonalas szállodákban lesznek.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
319.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Kilenc vulkanikus sziget az Atlanti-óceán közepén. Kilenc zöldellő, virágzó és élettel teli szárazföld, amelyek Portugáliához tartoznak.
Mindegyik sziget több vulkáni krátert is rejt, van amelyik hatalmas kitörés következtében csak néhány évtizede keletkezett. 
A régi tűzhányókban tündöklő krátertavak csillognak, lentebb sűrű erdőségek, termálfürdők, színes városkák és ananász, kávé- és teaültetvények fekszenek.
A négy legszebb és legérdekesebb szigetet járjuk körbe alaposan, Sao Miguelt, Sao Jorge-ot, Picót és Faialt.
2017. július 13 - 23.
2017. július 27 - augusztus 06.
299.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos kerékpártúrára indulunk, hogy a Duna-menti kerékpárúton letekerjük a Bécs és Pozsony közti 78 kilométeres távot. Korán indulunk autóbusszal Budapestről, hogy minél hamarabb nekivághassunk bringáinkkal a két fővárost összekötő remek útvonalnak. Ártéri erdőkben, a Duna töltésén haladunk és természetesen többször is megállunk pihenni és megnézni az utunkba eső látnivalókat. Az ebédszünetünket a folyóparton tartjuk, a kerékpártúra után pedig egy pozsonyi sétára is lesz időnk.
A túrához szükséges kerékpárokat irodánk biztosítja.
2017. május 06.


2017. június 11.

17.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A Kárpát-medence ékessége, Erdély turistaparadicsoma, amely minden szépséggel rendelkezik, amivel egy mészkőhegység csak rendelkezhet. A felszínen vad hegyi patakok, vízesések, víznyelők, szűk szurdokok, a mélyben hatalmas méretű barlangok találhatóak.
Pádis nem nemzeti park, nem része a Világörökségnek, mégis olyan elragadó bájjal rendelkezik, amelyről nem is álmodhatunk.
A nemrégiben kiépült aszfaltútnak köszönhetően Pádis immár bárki számára elérhetővé vált. Személyautókkal utazunk a helyszínre, a szállásunk kényelmes panzióban lesz.
2017. augusztus 03 - 06.
44.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Ötnapos hosszú hétvége Csehország nyugati részén és Németországban. Az idehaza talán kevéssé ismert Cseh Svájc Nemzeti Parkba, a Cseh Paradicsomba, illetve a németországi Szász Svájc vidékére utazunk, ahol rengeteg természeti látnivaló várja, hogy felfedezzük.
Meghökkentő homokkőtornyok között kanyargó ösvényeken túrázunk, ahol lépten-nyomon sziklahidak, kilátópontok, varázslatos kastélyok és idilli kisvárosok esnek utunkba.
Felfedezzük Jicint, Rumcájsz otthonát, bejárjuk a Skoda Múzeumot, sőt még a modern gyárba is bekukkantunk.
2017. június 01 - 05.
89.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Irodánk talán legsikeresebb utazása, ami már 20 éve folyamatosan a kínálatunk része. Jóval több, mint ezren vettek már részt ezen az úton, ahol rendkívül szerencsés egyveleget alkot a kaland, a nyaralás és a kultúra.
Minderre garancia Szicília és a talán kevéssé ismert Lipari-szigetek, amelyek a vulkanikus eredetüknek köszönhetően meghökkentően gyönyörűek.
Bár a program gerincét a tűzhányók adják, ez az utazás mégis inkább egy rendkívül kalandos és változatos nyaralás, amely bepillantást enged a laza Dél-Olaszország életébe.
2017. július 18 - 31.
164.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Négy nap alatt négy látványos gyalogtúrát teszünk az Alpok talán leglátványosabb hegységében. A szállásunk állandó helyen lesz, a csillogó Cortina d'Ampezzo kisvárosa mellett, a környék legszínvonalasabb kempingjében, ahonnan minden nap különböző túrákra indulunk.
A Dolomitok kitűnik meghökkentően látványos sziklatornyaival, lélegzetelállító panorámájával. Ez a vidék már a 19. század óta a hegymászás otthona, a sziklatornyok között azonban fantasztikus panoráma-ösvények is húzódnak, ahonnan mi, „mezei” turisták is megcsodálhatjuk a Dolomitok jónéhány nevezetes helyszínét.
2017. július 12 - 16.
59.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Igazi aktív, túrás hétvége a Nyugati-Dolomitokban, ahol olyan csúcsok törnek a magasba, mint a 3343 méteres Marmolada, a 3152 méter magas Piz Boé vagy a fantasztikus Rosengarten hegycsoport. Az alpesi kisváros, Pozza di Fassa kempingjében táborozunk le három éjszakára, ahonnan csillagtúrák keretében indulunk négy remek túrára.
Lélegzetelállító panoráma, hamisítatlan magashegyi környezet, alpesi hütték, izgalmas túraútvonalak; a Dolomitok egyik legszebb részén hódolhatsz a túrázás örömeinek.
2017. július 26 - 30.
64.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A legsikeresebb via ferrata túránk, amely során a kiutazás ezúttal autóbusszal történik a „Dolomitok gyalogtúra” csoportunkkal együtt. A hegység központi régiójában járunk végig három rendkívül látványos via ferrata túrát, amelyek nehézsége a könnyűtől halad a nehezebb felé. Ám ha valaki valamely túrát nehéznek találja, becsatlakozhat a gyalogtúrás csoportba.
Mindhárom ferrata túránk egy-egy csúcsra vezet és olyan panorámával rendelkezik, amit sosem láthatnánk, ha csak a gyalogösvényeket járnánk.
2017. július 12 - 16.
74.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A túránk helyszíne a Nyugati-Dolomitok, a Val di Fassa régió, ahol a hegység legmagasabb csúcsai emelkednek. Három izgalmas, könnyű illetve közepes nehézségű via ferrata túrát tartalmaz a programunk, továbbá egy levezető kirándulást az utolsó napon.
A szállásunk Pozza di Fassa első osztályú kempingjében lesz, ahonnan autóbusszal közelítjük meg a túrák helyszíneit. Ha a Dolomitok egyik legszebb részén próbálnád ki a via ferrata túrázást, keresve sem találsz megfelelőbb helyszínt.
2017. július 26 - 30.
79.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Autóbusszal utazunk a németországi Donauwörth kisvárosába, Bajorország egyik legnépszerűbb kirándulóhelyére, hogy a Duna vonalát követve kerékpárokkal vágjunk neki Európa egyik leggyönyörűbb biciklis útvonalának. Utunkat festői tájak és idilli bajor települések szegélyezik, miközben mi rendületlenül haladunk célunk, a német-osztrák határon fekvő Passau felé. Útközben persze rengeteg látnivalót érintünk; barokk óvárosokban, katedrálisok árnyékában és kolostorok udvarán pihenünk meg.
A csomagszállítást és a kerékpárokat irodánk biztosítja.
2017. augusztus 01 - 06.
129.900 Ft
+ vonatjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Tizenegy napos utazás repülővel és autóbusszal a Sarkkörtől északra, Skandinávia távoli, ritkán lakott vidékén, ahol nyáron megelevenedik a természet és járhatóak lesznek a vidék leglátványosabb túraútvonalai.
Először Lappfölddel ismerkedünk, majd a Nordkappon keresztül érkezünk Norvégia káprázatos szigetvilágába, majd onnan a Rago Nemzeti Parkba. Közben számos túra során járhatjuk be ezt az északi, mindentől távoli vidéket, amely igazi Paradicsom a természetjárók számára.
Az időpontunk ideális, hiszen ebben az időszakban egyszer sem bukik le a Nap a horizont alá.
2017. június 30 - július 10.
299.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
„Ausztria egyik legszebb kerékpártúrája” – hirdetik az útleírások és nem hazudnak. A Fischbacher Alpok völgyeiben kanyargó Feistritz folyó Stájerország legszebb részein halad keresztül; és mellette egy gyönyörű kerékpáros útvonal halad. Ezen az 55 kilométeres szakaszon tekerünk végig egynapos bringatúránk során.
Budapestről autóbusszal utazunk a túránk helyszínére, majd St. Kathrein faluból kerékpárokkal, könnyű terepen gurulunk le Kaibing településére. Kihagyhatatlan, igazi alpesi élmény!
2017. május 07.

17.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Bő két hetes kalandozásra indulunk a legszebb francia hegyek, tengerpartok, kisvárosok és kastélyok között. A programból szándékosan kihagytuk a nagyvárosokat; sokkal inkább a vidéki életérzésre, a gyönyörű kisvárosok hangulatára és a természeti látnivalókra koncentrálunk.
Kétnaponta más és más helyszínre érkezünk, ahol hol gyalogtúrázva, siklóernyőzve vagy felvonó segítségével, hol tengeri kajakokban evezve vagy kerékpárokon tekerve ismerhetjük meg ezt a csodás országot.
Utazni végig autóbusszal fogunk, a szállásaink színvonalas kempingekben lesznek.
2018. augusztus 03 - 19.
169.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A Garda-tó fölött hegyek via ferratái messzeföldön híresek: izgalmasak, változatosak és gyönyörű helyeken vezetnek. A túráink a könnyűtől haladnak a nehezebbek felé, hogy a kezdők is elegendő tapasztalatot szerezhessenek. A túrák után néhány festői kisvárossal is megismerkedünk, amik nélkül nem volna teljes egy Garda-tavi utazás.
2017. május 31 - június 05.

2017. szeptember 19 - 24.
94.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Hosszú hétvége és kalandtúra Toszkána szívében, a húsvéti ünnepek idején. Felfedezzük a festői olasz tartomány ismert és kevésbé látogatott nevezetességeit. Középkori kisvárosok között túrázunk, bor- és sajtkóstoláson veszünk részt, bejárjuk Siena látnivalóit.
Megismerünk középkori kolostorokat és palotákat, eldugott hegyi falvakat, a gyönyörű Chianti és Le Crete vidékeit, valamint kerékpártúrára indulunk a Trasimeno-tó körül.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
109.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Izland a világ egyik legkülönlegesebb és legszebb vidéke. Szerencsés módon a déli országrészben találjuk a természeti látnivalók jó részét, amiket akár egy ötnapos utazás keretében is kényelmesen be tudunk járni. Láthatunk lenyűgöző vízeséseket, tündöklő jégmezőket, lélegzetelállító vulkanikus tájakat, ott állhatunk a gejzír mellett és túrázhatunk olyan vidéken, amit még az izlandiak is egyszerűen csak úgy hívnak: „az Istenek földje”.
Az utazásunk különlegességét a felföldi kirándulás jelenti, a nehezen megközelíthető Thórsmörk vidéke, ahol érintetlen természet és egyedülálló panoráma vár ránk.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
269.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egy teljes kört írunk le Izland szigetén és belekóstolunk a Felföldbe is. Egyedülálló kalandok és varázslatos élmények várnak minket a gejzírek, gleccserek, tűzhányók, jégmezők, gigantikus kanyonok, hatalmas vízesések és világvégi halászfalvak szigetén. 
Úszú jéghegyek között hajózunk, bálnalesen veszünk részt, egykori vulkánokon túrázunk, majd 
termálforrások vizében pihenünk meg. Ezt nyújtja Izland és még ennél is sokkal többet. Aki belekóstol, menthetetlenül rabja marad a világ egyik legkülönlegesebb országának.
2017. július 07 - 17.
2017. július 21 - 31.
2017. augusztus 04 - 14.
399.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Autóbusszal utazunk a Júliai-Alpok északi lábához, ahol felkapjuk a hátizsákjainkat és öt nap alatt átszeljük a hegységet. Olyan magashegyi túraösvényeken haladunk, amik alacsony nehézségű via ferrata szakaszokat is tartalmaznak. Az ehhez szükséges profi felszerelést természetesen irodánk biztosítja. 
Menedékháztól menedékházig vándorlunk és közben egy sor hágón és csúcson kelünk át. Természetesen érintjük a hegység legmagasabb csúcsát, a 2864 méteres Triglavot is! 
2017. augusztus 09 - 13.
84.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Öt napos aktív hétvége Szlovéniában, a Triglav Nemzeti Park területén. A hegység szinte végtelen túra-kínálatából a legváltozatosabb helyszíneket és túrákat válogattuk ki. Elkerüljük a zsúfolt kirándulóhelyeket és a kevésbé ismert, ám annál látványosabb természeti látnivalókra koncentrálunk. 
A Júliai-Alpok fantasztikus helyszíneket kínál a túrázásra: bámulatos vízesések, vadregényes szurdokvölgyek, káprázatos magashegyi panoráma, alpesi turistaházak és tündöklő tavak szerepelnek a programunkban.
2017. augusztus 09 - 13.
69.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A gyönyörű panorámautak és a kiépített kerékpárutak olaszországi Paradicsomába látogatunk egy hosszú hétvége erejéig. Az ötnapos utazás minden percét alaposan kihasználjuk, hogy leguruljunk a Garda-tavat övező hegyek legszebb szakaszain, végigtekerjünk a völgyekben kiépített, páratlan fekvésű bringás utak aszfaltcsíkjain, és gyalogosan is bejárjuk a tópart legelragadóbb kisvárosait.
Intenzív élmények és folyamatos rácsodálkozás vár mindenkire!
2017. május 31 - június 05.
2017. szeptember 19 - 24.
129.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Három ország, három különböző – egyenként is első osztályú – kerékpártúra. Ausztriában folytatjuk a tókerülő bringatúráink hagyományát; ezúttal a Wörthi-tavat és ráadásként az Ossiacher See-t kerüljük körbe. Szlovéniában a káprázatos Bledi- és Bohinji-tavakhoz tekerünk.
Olaszországban pedig egy egykori vasútvonal mentén kialakított új kerékpárúton bringázunk. Mindhárom útvonalunk önálló utazásként is könnyedén megállná a helyét!
2017. június 29 - július 02.
2017. augusztus 24 - 27.
114.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Európa egyik klasszikus kerékpártúrás helyszíne a gyönyörű Fertő-tó, amelyet zömmel első osztályú, osztrák bicikliutakon kerülhetünk körbe. Két nap alatt közel 140 kilométert tekerünk osztrák falvakon keresztül, szőlőültetvények és cseresznyéskertek között. Közben rengeteg helyen megállunk pihenni, nézelődni, bort kóstolni, fényképezni.
A szállásunk Ausztriában, egy kényelmes hotelben lesz.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
44.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
210 kilométert teszünk meg három nap alatt a Balatont körülölelő kerépáros útvonalon. Látványos kilátópontok, strandok és kisvárosok esnek utunkba. Hosszabban időzünk Balatonfüreden, Tihanyban, a Badacsony oldalában és a Szigligeti várnál, de felkeresünk néhány remek kerékpáros pihenőhelyet is. Balatonvilágosról indulunk, először az északi parton tekerünk végig, majd a déli partvidék következik. A szállásaink Révfülöpön és Balatonvilágoson lesznek. A csomagszállítást és a kerékpárokat természetesen irodánk biztosítja, de ha ragaszkodsz a saját kétkerekűdhöz, hozhatod azt is.
2017. június 16 - 18.
37.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Kétnapos bringatúra Magyarországnak azon a részén, ami szinte kerékpározásra termett. A Balaton-felvidék apró falvai és rejtett szépségei ugyanis leginkább csak kerékpárok nyergéből fedezhetők fel.
Az első nap Nagyvázsonyról a Badacsonyig bringázunk, majd másnap, egy másik útvonalon vissza Nagyvázsonyig.
A csomagszállítást a túra közben, illetve a kerékpárokat irodánk biztosítja.
2017. szeptember 23 - 24.
33.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Kilenc napos utazás a Loire-völgybe, vagy ahogyan az itt lakók nevezik: Franciaország kertjébe. Útközben megismerkedünk a reimsi Katedrálissal, majd a Loire-völgybe utazunk, ahol összesen 328 kilométert tekerünk.
A bringatúrán számolatlanul suhanunk el a reneszánsz, barokk és klasszicista kastélyok mellett. A legszebbeket persze alaposan bejárjuk, csakúgy mint a hozzájuk tartozó pazar kerteket és parkokat. Nem említettük még a Loire mentén fekvő középkori kisvárosokat, amik szintén nagy koncentrációban találhatóak a kerékpártúránk útvonalában.
2017. július 14 - 23.
209.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Háromnapos kerékpártúra körbe a Magas-Tátrán! Ótátrafüredről indulunk, majd az óramutató járásával ellentétes irányban, először kelet felől kerüljük meg a Tátra impozáns bérceit. Az első túra után Zakopanéban éjszakázunk, majd másnap visszatérünk a szlovák oldalra, átvágunk a Liptói-havasok fenyvesein egészen Liptószentmiklósig. A harmadik nap szinte már csak egy laza tekerés a Tátra déli oldalán futó panorámaúton.
2017. július 07 - 09.
64.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

A legszebb időszakban, a tavaszi tulipánvirágzás idején látogatunk Hollandiába, ahol kényelmes tempóban járjuk végig az ország legszebb kerékpárútjait. A gyönyörű tájakat átszelő útvonalak szintemelkedés nélküliek. A túrákat többször megszakítjuk, hol egy sajtkóstolás, hol egy hangulatos kisváros, hol egy tulipánmező kedvéért.
Hollandiában óriási kultúrája van a bringázásnak, ezt az életérzést tesszük egy hétre magunkévá.
A túrák helyszínére autóbusszal utazunk, a szállásunk végig azonos helyen lesz.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
174.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Szinte mindenki nyaralt már az Isztria valamelyik strandolóktól nyüzsgő tengerpartján.
De ki gondolta volna, hogy a belső vidékek középkori falvakat, gyönyörű olívaligeteket és ősi szőlőföldeket rejtenek? Ki gondolta volna, hogy az Isztria belső tájai az olaszországi Toszkána legszebb vidékeit idézik és hogy ideális kerékpáros útvonalak rejtőznek nem is oly messze a partoktól?
Gyere és fedezd fel az igazi Isztriát!
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
94.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Kerékpáros hétvége a legendás szépségű Őrség dimbes-dombos tájain. A szállásunk egy kényelmes szentgotthárdi szállodában lesz; innen indulunk szombat és vasárnap egy-egy kerékpártúrára. Szerencsénk van, mivel az Őrség keskeny útjai ideálisak a bringások számára, amellett, hogy a vidék legszebb részein vezetnek keresztül.
Az egymást váltó erdők és legelők látványa, a skanzen jellegű bájos falvak, az öreg templomok és haranglábak, a csend, a nyugalom, a természettel harmóniában élő emberek jelentik elsősorban az Őrség varázsát.
2017. május 26 - 28.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A gyönyörű Montenegró hegyvidékei, a tengerparttól kissé távolabb eső természeti látnivalói még ma is alig ismertek. Kiválasztottuk a leglátványosabb és könnyen kerékpározható útvonalakat, ahol rövidek és lankásak az emelkedők, a lejtők pedig nagyon hosszúak. Az egyes túrák helyszínére az autóbuszunk szállít minket, hogy mi már csak a legszebb szakaszokon tekerhessünk. Egyik túránk sem hosszabb 35 kilométernél és hiába magas hegyek között bringázunk, de jórészt valóban lefelé; miközben megismerjük a Durmitort, a Biográdi Nemzeti Parkot, a Shkodrai-tó vidékét, a Rumija hegyeit és a Kotori-öblöt.
2017. szeptember 11 - 17.
154.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Ötnapos, 209 kilométer hosszú bringatúra Európa két gyönyörű városa között. Az utunk kiváló minőségű kerékpárutakon, gyönyörű természeti környezetben vezet a Moldva és Elba folyók mentén. Érintjük a lenyűgöző sziklavidékéről híres Szász Svájc területét, sziklatornyok tetején trónoló várakhoz kapaszkodunk fel gyalogosan, és mesebeli cseh városkákban állunk meg pihenni. Az utunk elején Prágával, a végén Drezdával ismerkedhetünk meg szabadprogram keretében.
A kerékpárokat irodánk biztosítja, de hozhatod a saját bringádat is!
2017. augusztus 30 - szeptember 03.
124.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A célunk Ausztria káprázatos Duna-menti kerékpártúrájának a bejárása, amely a német-osztrák határon fekvő Passau városából indul és egészen Bécs központjáig tart. Végig a Duna mellett vezető, kitűnő minőségű kerékpárutakon tekerünk, miközben a csomagjainkat irodánk autója szállítja az egyik szálláshelyről a másikra.
Magasan a Duna fölé épült várkastélyok alatt, szőlőültetvények között és eldugott osztrák városkákon át tekerünk, miközben számtalan helyen megállunk pihenni és rácsodálkozni az utunkba eső látnivalókra.
2017. augusztus 09 - 13.
109.900 Ft
+ vonatjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Két izgalmas gyalogtúra fér bele a péntek délutántól vasárnap estig tartó hétvégébe. A Kis-Fátra – Szlovákia egyik legkedveltebb kirándulóhelye – gyönyörű túraútvonalakat, magashegyi panorámát és sok-sok kalandot rejteget.
Megmásszuk a két legvagányabb hegycsúcsot, a Kis- és a Nagy-Rozsutec sziklás tömbjét, bejárjuk a Diery-sziklaszurdokot és több láncos szakaszt is érintünk.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
44.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Tíznapos autóbuszos utazás a Franciaországhoz tartozó Korzikán, amely egyszerre egy 2700 méter fölé nyúló, káprázatos magashegység, és egy csodálatos mediterrán sziget. A szállásunk állandó helyen lesz, a sziget nyugati partján, ahol a legszebb strandok és partszakaszok fekszenek. Innen kirándulunk nap mint nap Korzika bámulatos látnivalóihoz.
Könnyű-közepes gyalogtúrák, hajós kirándulás, városnézések, hegyi falvak és vadregényes szurdokvölgyek alkotják a változatos programot, amiben marad hely bőven a pihenésnek és strandolásnak is.
2017. június 30 - július 09.
99.900 Ft
+ a szállás ára
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A tengeri kajakozás a legvagányabb mediterrán nyaralás, különösen ha ezt a Földközi-tenger legszebb szigete körül tesszük. A tenger felől a szárazföldre lépni és mindent a parthoz mérni olyan új perspektívát ad, ami valóban csak igen keveseknek adatik meg.
Naplemente idején a nyugati part vörös sziklái mellett evezni, titokzatos vízi alagutakon átsuhanni vagy Bonifacio tengerbe szakadó szikláit a tenger felől megközelíteni – nos, ezeket nevezzük igazán felejthetetlen élménynek.
2017. június 16 - 25.
149.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Ötnapos hosszú hétvége Ausztriában, az olasz Dolomitok szomszédságában emelkedő Lienzi Dolomitokban. Három izgalmas via ferrata túrát szervezünk, kettőt a magashegység csúcsrégiójában, egyet titokzatos szurdokvölgyekben.
A első túra igazán könnyű, az utána következők már kissé nehezebbek, de a kezdők számára is nyugodtan ajánlhatóak.
Lienz kisvárosában lesz a szállásunk kempingben vagy hotelben. A via ferrata felszerelést természetesen irodánk biztosítja.
2017. augusztus 02 - 06.
74.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Nyolcnapos kalandnyaralás a Szicíliától északra fekvő vulkanikus szigetcsoporton. Vulcano kényelmes apartmanjaiból indulva, csillagtúrák keretében járjuk be a szigeteket.
Salinára a buja növényzet és egy tökéletes alakú tűzhányó jellemző, Panareára a gyönyörű épületek. Vulcanón egy kisebb, füstölgő kráterre kapaszkodunk fel, a Stromboli tetején egy működő tűzhányó lávakitöréseit csodálhatjuk meg. Liparin egy nyüzsgő kisvárosba csöppenünk, míg Alicudin és Filicudin a világ végén érezhetjük magunkat.
A túrák és kirándulások mellett pedig bőven jut időnk nyaralásra és strandolásra is.
2017. augusztus 20 - 27.
99.900 Ft
+ a repülőjegy és a szállás ára
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Ez a sziget minden nap más meglepetéssel szolgál. Az egyik nap fura trópusi gyümölcsöket kóstolunk és a világ minden tájáról származó virágok tobzódását csodáljuk, a másik nap olyan erdőkben túrázunk, amik Borneó vagy Hawaii legszebb részeit idézik.
Utunk kalandnyaralás, ahol a KALAND szót csupa nagy betűvel kell írnunk. A túráink helyszínein mintha valamiféle elveszett világok felfedezői volnánk.
Ez a kilenc napos út a Baraka egyik legjobb túrája, ahol minden egyes látnivaló, kirándulás és program valódi rácsodálkozás.
2017. július 22 - 30.
2017. szeptember 02 - 10.
2017. október 28 - november 05.
99.900 Ft
+ a szállás és a repülőjegy ára
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A sziget, amit mindenki ismer, de valójában csak kevesen. Mindegy, hogy nyaraltál-e már a szigeten, vagy nem, ha velünk tartasz, Mallorca olyan arcát ismerheted meg, ami minden képzeletet felülmúl.
Elkerüljük a zsúfolt partokat, helyette a Tramuntana-hegység ösvényeit járjuk, középkori falvakban sétálunk, kilátópontokból csodáljuk meg a sziklás partvidéket. Botanikus kertekben barangolunk, hegycsúcsokra kapaszkodunk fel és megismerjük a legszebb kisvárosokat.
2017. szeptember 23 - október 01.
199.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Nyolcnapos utazás a világ első öko-országába, ahol magas hegyeken, tündöklő vizeken és mesés kisvárosokon kívül nem is nagyon van más. Profi tengeri kajakokkal a víz felől ismerhetjük meg Európa egyik legszebb és legkevésbé ismert területét.
Evezünk az Adrián, a Kotori-öbölben, a Shkodrai-tavon és a Crnojevica folyón. Mindegyik vízitúránk egyedülálló a maga nemében. Az egyes evezések könnyűek vagy közepes nehézségűek és elegendő időt hagynak a strandolásra és a kisvárosok gyalogos felfedezésére is.
Az egyes túrák helyszínére autóbusszal utazunk, a szállásunk színvonalas szállodában lesz.
2017. július 01 - 08.
219.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Toszkána legendás La Crete és Chianti vidékére utazunk, valamint Umbriába ahol az utakat olajfák szegélyezik, ahol a hullámzó dombokat pipacsmezők és szőlőskertek borítják. Itt találhatóak a legszebb olasz városok: Siena, Assisi, Cortona, Perugia. A természet Toszkánában egyaránt csábít túrázásra és kerékpározásra – ezt tükrözik az aktív programjaink.
A szállásunk egy tradicionális századi farmon lesz, ahol toszkán stílusú, modern berendezésű, kényelmes apartmanokban szállunk meg.
2017. augusztus 18 - 26.
199.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Tizenhat napos utazás Dél-Norvégiában gigantikus fjordok, káprázatos gleccserek, hatalmas zuhatagok és szédítő kilátópontok között. Sokak szerint Norvégia nemcsak Európa, de a világ egyik legszebb országa. A természeti látnivalók száma kimeríthetetlen.
A vidék változatosságát követi a programjaink sokfélesége. A gyalogtúrák mellett kipróbálhatjuk a kajakozást egy fjordban és a gleccsertúrát. Autóbusszal utazunk Norvégiába, a szállásaink pedig színvonalas ifjúsági szállókban és faházakban lesznek.
2017. július 14 - 29.
349.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
4 nap, 2 ország, 4 túra, 2 hegycsúcs. Az úti célunk Szlovákia és Lengyelország határvidéke, ahol a Kárpátok legmagasabb csúcsai emelkednek, ahol a folyók hegyeket szelnek át, és ahol a gorál vendégszeretet nem ismer határokat. 
A Pieninek-hegység és a Lengyel-Tátra kínál 2-2 túrát. Mindkét hegységben felkapaszkodunk 1-1 hegycsúcsra, tutajozunk a Dunajecen, és némi kultúrát és városnézést is belecsempészünk a programba. Igazi őszi kikapcsolódás, feltöltődés és rácsodálkozás.
2017. június 02 - 05.
79.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A hat napos utazásunk a Pireneusok központi régiójában vezet. A Franciaország és Spanyolország határvidékén húzódó hegység egyik leggyönyörűbb túraútvonalát járjuk be menedékháztól menedékházig.
A híres Gavernie-cirkuszvölgyből indulunk, átkelünk a legendás Roland-hágón, végiggyaloglunk a szédítő méretekkel rendelkező Ordesa-kanyonon Torla középkori kisvárosába. Majd egy lenyűgöző völgyön és egy újabb hágón visszatérünk a kiindulási pontunkba. Az ösvények végig jól járhatóak, a panoráma mindvégig káprázatos.
2017. augusztus 31 - szeptember 05.
149.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Tizenkét napos körutazás a gazdag hagyományokkal rendelkező és gyönyörű Portugáliában. Lenyűgöző katedrálisok, pezsgő nagyvárosok, látványos borvidékek, sziklás fennsíkok, festői tengerpartok, bájos kisvárosok, paratölgy és eukaliptusz erdők között utazunk északról délre, hogy teljes képet kapjunk az ibériai országról.
A programunkban városnézések, kisebb-nagyobb túrák és hajós kirándulások szerepelnek. Igazi Barakás országjárás, amely izgalmas módon igyekszik megismertetni minden résztvevővel Portugália változatos látnivalóit.
2017. augusztus 17 - 28.
199.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Élet egy 17. századi francia faluban, provence-i lakomák, vidéki piacok forgataga, medence-parti esték, pihenés a napsütötte délen – a lehetőség adott, most mindezt átélheted. Aktív programok sokaságán ismerheted meg Dél-Franciaország legendás tájait és életstílusát.
Megelevenednek a Provence-ról szóló könyvek és filmek, a középkori hegyi falvak, vásárok, az öntudatos vidéki gazdák, a végletekig kifinomult szakácsok és borászok.
Levendulamezők és francia pékségek, vörös homokkőtornyok és kőből épült kisvárosok utcáin csapongunk. Megígérhetjük: nem akarsz majd hazajönni.
2017. június 16 - 26.
2017. augusztus 25 - szeptember 04.
159.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Háromnapos, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott klettersteig túránkat Ausztria hozzánk legközelebb eső magashegységében, a Rax-Alpokban és a Schneeberg-hegy oldalában szervezzük. Igazi alpesi hangulat, virágos rétek, meredek sziklafalak és lenyűgöző kilátópontok várnak minket.
A túrák nem nehezek és nem is túlságosan hosszúak, így valóban ideálisak kezdőknek is, ugyanakkor látványosak és kellőképpen változatosak.
2017. június 09 - 11.

2017. május 26 - 28.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Közepes nehézségű via ferrata túra Ausztriában, az elragadó szépségű salzkammerguti tóvidéken. A négy túránk mindegyike egy-egy alpesi hegycsúcsot vesz célba, ahonnan a panoráma – a tavaknak köszönhetően – még osztrák viszonylatban is egészen egyedülálló.
A via ferrata túrák között lesz időnk arra is, hogy megismerkedjünk Hallstatt kisvárosával, sőt egy kirándulásra is sor kerül a Lammerklamm szurdokvölgyben.
2017. szeptember 07 - 11.
74.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos, nagyon változatos túrára indulunk Ausztriába, a Schneeberg hegy 2076 m magas csúcsára. Autóbusszal utazunk Budapestről a kicsiny Losenheim falucskába, ahonnan felvonóval indulunk felfelé. Azonban még így is van előttünk több, mint 800 méter szintemelkedés a Klosterwappen csúcsig, a Keleti-Alpok legmagasabb pontjáig.
Útközben több menedékházban is megpihenhetünk, lefelé pedig a csodálatos Salamandra magashegyi vasúttal ereszkedünk le a Schneebergről.
2017. május 27.

12.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Egynapos gyalogtúra Ausztriában, Stájerország legszebb magashegyi vidékén. A Fischbacher Alpok lábánál parkolunk le a buszunkkal, majd célba vesszük az 1782 méteres Stuhleck csúcsot. A hegység legmagasabb pontján egy hangulatos hütte várja a túrázókat.
Egy csúccsal nem elégedünk meg, következik az 1653 méteres Peter Bergner Warte, ahol szintén szép panorámában gyönyörködhetünk. Újabb menedékház és újabb pihenő, majd a kellemes túra után hazautazunk Budapestre.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.

12.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Majd' kéthetes autóbuszos körutazás az Olaszországhoz tartozó Szardínián és a Franciaországhoz tartozó Korzikán. A szigeteket komppal közelítjük meg, a szállásaink hangulatos kempingekben lesznek.
Szardínián főleg a nyaralásra koncentrálunk, hiszen a sziget északi partvonalán találjuk a Földközi-tenger számos toplistás strandját. Majd hajóval és kerékpárral fedezzük fel Szardínia partvidékét. Korzikán a hegyek és a túrák veszik át a főszerepet; gyönyörű helyeken járunk, a legtöbben nem is gondolnák, milyen természeti szépségeket rejt ez a vadregényes sziget.
2017. augusztus 17 - 29.
154.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Három napos, hétvégi utazás Szlovákia kedvenc túraközpontjába, ahol nincs hiány vadregényes szurdokvölgyekből és bővízű zuhatagokból.
Az itteni szurdokok különlegessége a rengeteg létra, sziklafalhoz erősített lánc és palló, amik nélkül lehetetlen lenne bejárni ezeket a csodálatos helyszíneket. A túrák emiatt különösen izgalmasak és kalandosak, miközben alaposan megismerhetjük a Szlovák Paradicsom legtitkosabb természeti kincseit is. Az utazás elején felkeressük a Dobsinai-jégbarlang termeit, a túrákat pedig kényelmes szálláson pihenjük ki.
2017. augusztus 04 - 06.
44.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Minden tavasszal kilép medréből a Bodrog és elönti a Tokaj-Bodrogzug Tájvédelmi Körzet által óvott erdőket. Különös és évente csak egyszer megfigyelhető vízivilág jön itt létre, amely mágnesként vonzza a természetszeretőket és a vízitúrázni vágyókat.
Tengeri kajakokba szállunk, hogy egy kis létszámú csapat részeként ismerkedhessünk meg ezzel a gyönyörű világgal. Szűk csatornák útvesztőiben, ártéri tavak háborítatlan víztükrén, valamint a Bodrogon és a Tiszán evezünk a hétvégi vízitúránk során.
A szállásunk Tokaj egyik hangulatos panziójában lesz.
2017. május 05 - 07.
32.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos evezős túránk során bárki hű képet kaphat a vízitúrázás csodálatos világáról. Profi tengeri kajakokkal vágunk neki a Duna egyik legszebb magyarországi szakaszának, hogy összesen 24 kilométert megtéve Esztergomból Visegrádig evezzünk.
Közben a Duna felől csodálhatjuk meg az Esztergomi Bazilikát úgy, ahogyan csak kevesen tehetik, továbbá végigevezünk a Dunakanyarban, amely méltó helyen szerepel Magyarország legszebb tájai között.
2017. május 13.

2017. május 28.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Az egynapos dunai vízitúráink harmadik szakasza, amelynek során Szentendrétől egészen Budapest déli részéig, a Kopaszi-gátig evezünk. A tengeri kajakokkal elhaladunk a Lupa-sziget, majd a Szentendrei-sziget mellett, majd délben megpihenünk a Római parton. Ezután a túra legizgalmasabb szakasza következik: elhaladunk a Duna-hidak alatt és olyan perspektívából láthatjuk a Parlamentet, a Budai Várat vagy a Gellért-hegyet, ahogyan csak keveseknek adatik meg.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
9.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Az egynapos vízitúránk az Esztergom-Visegrád evezés folytatása. A Dunakanyarban, hazánk egyik legszebb vidékén kezdjük az evezésünket, majd elhaladunk az impozáns visegrádi Fellegvár alatt. Lassan csorgunk tovább a Dunán, majd megebédelünk Dunabogdányban. A Szentendrei-sziget mellett evezve érkezünk Szentendrére, ahol véget ér ugyan a túránk, de a temérdek hétvégi program miatt érdemes még időzni.
2017. június 05.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos vízitúra a szlovákiai Csata településéről Esztergomba. Az Alacsony-Tátrában eredő Garam folyón evezünk körülbelül 20 kilométert, majd a Garammal együtt a Dunába torkollunk, és egészen az Esztergomi Bazilika lábáig evezünk.
2017. május 27.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Négynapos hosszú hétvége a csehországi Moldva folyón és az azt szegélyező festői kisvárosokban. Cesky Krumlovban lesz a székhelyünk, innen indulunk egynapos kajaktúráinkra. A Moldva vadregényes természeti környezetben kanyarog, várak és középkori települések között, ráadásul viszonylag nagy a folyási sebessége, ezért ha egy rövid időre pihenésképp abbahagyjuk az evezést, akkor is egészen jól haladunk.
A kajaktúra szervezése során természetesen irodánk biztosítja a tengeri kajakokat és a szükséges eszközöket, továbbá irodánk szállítja a résztvevőket a vízitúrák kezdetéhez.
2017. július 13 - 16.
89.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Hétvégi aktív kikapcsolódás Magyarország vízitúrás paradicsomában. A Mosoni-Duna a Szigetközben szétterül, ezer ágra bomlik, szigeteket és keskeny csatornákat alkot. A kanyargó folyóágak sűrű nádasokat és háborítatlan ártéri erdőket ölelnek körbe, ahol a vadvilág – ritka madarak, vidrák, hódok – is jól érzik magukat.
Ebben a csodálatos természeti környezetben indulunk szombaton és vasárnap egy-egy élvezetes vízitúrára. A szállásaink Halásziban, egy kényelmes panzió kétfős szobáiban lesznek.
2017. június 24 - 25.

2017. szeptember 30 - október 01.
32.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

A Tisza-tó holtágai, nádasokkal elzárt tavai, keskeny és titokzatos csatornái Magyarország legideálisabb helyszínét jelentik a vízitúrázók számára. Meglepően változatos és vadregényes helyek bontakoznak ki előttünk, miközben lassan evezünk a nádasok és ártéri erdők övezte víziutakon. Mind a két napon gyönyörű helyeket ismerhetünk meg, de az evezés mellett felkeressük a leglátványosabb Tisza-tavi tanösvényt is, ahol egy igazi ökotúra részesei lehetünk a Tisza-tó egyik szigetén.
A kajaktúra szervezése során irodánk biztosítja a tengeri kajakokat és egyéb felszereléseket.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Egynapos evezős túránk során mindenki hű képet kaphat a vízitúrázás csodálatos világáról. Profi tengeri kajakokkal vágunk neki a Velencei-tó nádasának, ahol valóságos útvesztőket alkotnak a zegzugos csatornák és vízi átjárók. Délben megpihenünk egy kikötőben és elfogyasztjuk a magunkkal hozott elemózsiát, majd egy játékos vízi tájékozódási verseny veszi kezdetét, amelynek végén jutalmat is adunk a nyerteseknek.
A program végeztével a Szúnyog-szigeti Halászcsárdában pihenhetjük ki magunkat és beszélhetjük meg a nap eseményeit.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
9.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

A Szlovákia és Magyarország határfolyójaként ismert Ipoly méltatlanul hiányzik a vízitúrázók népszerű helyszínei közül. A Börzsöny „mögött” kanyargó keskeny folyó vadregényes világa és a gyönyörű természet az, ami miatt érdemes eltöltenünk az Ipolyon egy napot.
Profi tengeri kajakokkal vágunk neki az Ipolytölgyes és Szob közti 22 kilométeres folyószakasznak, majd az evezős túra végén, az Ipoly és a Duna torkolatánál meg is mártózunk a folyóban.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.

2017. június 03.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Magyarország egyik legértékesebb természetvédelmi területe a Gemenci-erdő, amely európai összehasonlításban is rendkívül gazdag természeti értékekben. A Duna holtágain és mellékágain, a Duna-Dráva Nemzeti Park területén evezünk, ahol kis szerencsével láthatunk dagonyázó vaddisznókat éppúgy, mint az erdők királyát, a gímszarvast.
Az utazás egyénileg történik a Duna-partra, Érsekcsanád közelébe, ahonnan egy kishajóval kelünk át a Veránka-szigetre. Innen indulunk szombaton és vasárnap egy-egy izgalmas és látványos evezős-ökotúrára.
2017. június 09 - 11.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos kirándulás Ausztriába, az Ötscher-Tormauer Nemzeti Park területére, ahol az ország egyedeülálló természeti látnivalója található. Az Ötschergräben-szurdok elnyerte az „Ausztria legszebb kirándulóhelye” címet, és nem véletlenül hívják ezt a helyszínt Ausztria Grand Canyonjának.
Az ösvényünk fantasztikus helyszíneken, hosszú szakaszokon a hegyi patak fölé épített pallókon és szép fahidakon vezet, miközben számtalan vízesést láthatunk. Érintjük a 80 m magas Myrafall-zuhatagot és egy alpesi hüttét is.
2017. május 20.

12.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe