Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink

Gyalogtúrák

Aktuális út!
A Kárpát-medence ékessége, Erdély turistaparadicsoma, amely minden szépséggel rendelkezik, amivel egy mészkőhegység csak rendelkezhet. A felszínen vad hegyi patakok, vízesések, víznyelők, szűk szurdokok, a mélyben hatalmas méretű barlangok találhatóak.
Pádis nem nemzeti park, nem része a Világörökségnek, mégis olyan elragadó bájjal rendelkezik, amelyről nem is álmodhatunk.
A nemrégiben kiépült aszfaltútnak köszönhetően Pádis immár bárki számára elérhetővé vált. Személyautókkal utazunk a helyszínre, a szállásunk kényelmes panzióban lesz.
2017. augusztus 03 - 06.
44.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Négy nap alatt négy látványos gyalogtúrát teszünk az Alpok talán leglátványosabb hegységében. A szállásunk állandó helyen lesz, a csillogó Cortina d'Ampezzo kisvárosa mellett, a környék legszínvonalasabb kempingjében, ahonnan minden nap különböző túrákra indulunk.
A Dolomitok kitűnik meghökkentően látványos sziklatornyaival, lélegzetelállító panorámájával. Ez a vidék már a 19. század óta a hegymászás otthona, a sziklatornyok között azonban fantasztikus panoráma-ösvények is húzódnak, ahonnan mi, „mezei” turisták is megcsodálhatjuk a Dolomitok jónéhány nevezetes helyszínét.
2017. július 12 - 16.
59.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Igazi aktív, túrás hétvége a Nyugati-Dolomitokban, ahol olyan csúcsok törnek a magasba, mint a 3343 méteres Marmolada, a 3152 méter magas Piz Boé vagy a fantasztikus Rosengarten hegycsoport. Az alpesi kisváros, Pozza di Fassa kempingjében táborozunk le három éjszakára, ahonnan csillagtúrák keretében indulunk négy remek túrára.
Lélegzetelállító panoráma, hamisítatlan magashegyi környezet, alpesi hütték, izgalmas túraútvonalak; a Dolomitok egyik legszebb részén hódolhatsz a túrázás örömeinek.
2017. július 26 - 30.
64.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Öt napos aktív hétvége Szlovéniában, a Triglav Nemzeti Park területén. A hegység szinte végtelen túra-kínálatából a legváltozatosabb helyszíneket és túrákat válogattuk ki. Elkerüljük a zsúfolt kirándulóhelyeket és a kevésbé ismert, ám annál látványosabb természeti látnivalókra koncentrálunk. 
A Júliai-Alpok fantasztikus helyszíneket kínál a túrázásra: bámulatos vízesések, vadregényes szurdokvölgyek, káprázatos magashegyi panoráma, alpesi turistaházak és tündöklő tavak szerepelnek a programunkban.
2017. augusztus 09 - 13.
69.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Mount Everest, vagy ahogy a serpák nevezik Csomolungma, a Föld istenanyja, a világ legmagasabb hegycsúcsa. Nem kell hegymászónak lenned ahhoz, hogy lásd a Himalája káprázatos nyolcezreseit, élükön az Everesttel.
Tizenegy napig vándorlunk a világ talán legszebb túraútvonalán a 8850 m magas hegyóriás alaptáborába (5360 m), miközben a lehetséges legnagyobb luxusban van részünk. A felszerelésünket teherhordók viszik, menedékházakban alszunk és hegyi éttermekben étkezünk.
2017. november 04 - 21.
244.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A hat napos utazásunk a Pireneusok központi régiójában vezet. A Franciaország és Spanyolország határvidékén húzódó hegység egyik leggyönyörűbb túraútvonalát járjuk be menedékháztól menedékházig.
A híres Gavernie-cirkuszvölgyből indulunk, átkelünk a legendás Roland-hágón, végiggyaloglunk a szédítő méretekkel rendelkező Ordesa-kanyonon Torla középkori kisvárosába. Majd egy lenyűgöző völgyön és egy újabb hágón visszatérünk a kiindulási pontunkba. Az ösvények végig jól járhatóak, a panoráma mindvégig káprázatos.
2017. augusztus 31 - szeptember 05.
149.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Három napos, hétvégi utazás Szlovákia kedvenc túraközpontjába, ahol nincs hiány vadregényes szurdokvölgyekből és bővízű zuhatagokból.
Az itteni szurdokok különlegessége a rengeteg létra, sziklafalhoz erősített lánc és palló, amik nélkül lehetetlen lenne bejárni ezeket a csodálatos helyszíneket. A túrák emiatt különösen izgalmasak és kalandosak, miközben alaposan megismerhetjük a Szlovák Paradicsom legtitkosabb természeti kincseit is. Az utazás elején felkeressük a Dobsinai-jégbarlang termeit, a túrákat pedig kényelmes szálláson pihenjük ki.
2017. augusztus 04 - 06.
44.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Az 5896 méter magas Kilimandzsáró megmászására indulunk, sokak szerint a földkerekség egyik legszebb túraútvonalán. Az összes lehetséges ösvény közül a Marangu utat választjuk, amely mind közül a leglátványosabb, a legkönnyebb, és amelyik a legjobban elősegíti az akklimatizációnkat. A csomagjainkat teherhordók viszik, az étkezésünkről külön szakács gondoskodik, a szállásaink magashegyi menedékházakban lesznek.
A túra előtt ajánljuk a Mount Meru gyalogtúrát, A nagy afrikai állatvándorlás, illetve a Zanzibár programjainkat.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
549.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Két izgalmas gyalogtúra fér bele a péntek délutántól vasárnap estig tartó hétvégébe. A Kis-Fátra – Szlovákia egyik legkedveltebb kirándulóhelye – gyönyörű túraútvonalakat, magashegyi panorámát és sok-sok kalandot rejteget.
Megmásszuk a két legvagányabb hegycsúcsot, a Kis- és a Nagy-Rozsutec sziklás tömbjét, bejárjuk a Diery-sziklaszurdokot és több láncos szakaszt is érintünk.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
44.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

A Meru csúcstúrája nemcsak kiváló akklimatizáció a Kilimandzsáróra indulók számára, hanem egy életreszóló élményt ígérő, fantasztikus gyalogtúra. A szunnyadó vulkán teljes egészében az Arusha Nemzeti Park része, így a túra első és utolsó napjain könnyen összefuthatunk az ösvényünkön legelésző zsiráfokkal vagy zebrákkal.
A csúcsot a Kilimandzsáróhoz képest könnyebb elérni, ám a látvány legalább annyira lebilincselő. A túra során menedékházakban alszunk, a felszerelésünket teherhordók hozzák utánunk.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
289.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Nepál és a Himalája egyik legszebb, de nem a legnehezebb túrája vezet a 8091 méteres Annapurna alaptáborába. Kathmanduból belső repülőjárattal érkezünk a túra kiindulópontjába, majd öt nap alatt érjük el az Annapurna Szentély, magát az alaptábort 4031 méter magasan.
A nyolc napos túra alatt a felszerelésünket teherhordók hozzák, az éjszakákat menedékházakban töltjük, étkezni hegyi éttermekben fogunk.  
A gyalogtúra után alaposan megismerkedünk Kathmandu páratlan látnivalóival.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
239.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe