Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink

Egynapos túrák

Aktuális út!
Egynapos, nagyon változatos túrára indulunk Ausztriába, a Schneeberg hegy 2076 m magas csúcsára. Autóbusszal utazunk Budapestről a kicsiny Losenheim falucskába, ahonnan felvonóval indulunk felfelé. Azonban még így is van előttünk több, mint 800 méter szintemelkedés a Klosterwappen csúcsig, a Keleti-Alpok legmagasabb pontjáig.
Útközben több menedékházban is megpihenhetünk, lefelé pedig a csodálatos Salamandra magashegyi vasúttal ereszkedünk le a Schneebergről.
2017. május 27.
12.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos kirándulás Ausztriába, az Ötscher-Tormauer Nemzeti Park területére, ahol az ország egyedeülálló természeti látnivalója található. Az Ötschergräben-szurdok elnyerte az „Ausztria legszebb kirándulóhelye” címet, és nem véletlenül hívják ezt a helyszínt Ausztria Grand Canyonjának.
Az ösvényünk fantasztikus helyszíneken, hosszú szakaszokon a hegyi patak fölé épített pallókon és szép fahidakon vezet, miközben számtalan vízesést láthatunk. Érintjük a 80 m magas Myrafall-zuhatagot és egy alpesi hüttét is.
2017. május 20.
12.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Egynapos gyalogtúra Ausztriában, Stájerország legszebb magashegyi vidékén. A Fischbacher Alpok lábánál parkolunk le a buszunkkal, majd célba vesszük az 1782 méteres Stuhleck csúcsot. A hegység legmagasabb pontján egy hangulatos hütte várja a túrázókat.
Egy csúccsal nem elégedünk meg, következik az 1653 méteres Peter Bergner Warte, ahol szintén szép panorámában gyönyörködhetünk. Újabb menedékház és újabb pihenő, majd a kellemes túra után hazautazunk Budapestre.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
12.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe