Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink

Via ferrata túrák

Aktuális út!
A legsikeresebb via ferrata túránk, amely során a kiutazás ezúttal autóbusszal történik a „Dolomitok gyalogtúra” csoportunkkal együtt. A hegység központi régiójában járunk végig három rendkívül látványos via ferrata túrát, amelyek nehézsége a könnyűtől halad a nehezebb felé. Ám ha valaki valamely túrát nehéznek találja, becsatlakozhat a gyalogtúrás csoportba.
Mindhárom ferrata túránk egy-egy csúcsra vezet és olyan panorámával rendelkezik, amit sosem láthatnánk, ha csak a gyalogösvényeket járnánk.
2017. július 12 - 16.
74.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A túránk helyszíne a Nyugati-Dolomitok, a Val di Fassa régió, ahol a hegység legmagasabb csúcsai emelkednek. Három izgalmas, könnyű illetve közepes nehézségű via ferrata túrát tartalmaz a programunk, továbbá egy levezető kirándulást az utolsó napon.
A szállásunk Pozza di Fassa első osztályú kempingjében lesz, ahonnan autóbusszal közelítjük meg a túrák helyszíneit. Ha a Dolomitok egyik legszebb részén próbálnád ki a via ferrata túrázást, keresve sem találsz megfelelőbb helyszínt.
2017. július 26 - 30.
79.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A Garda-tó fölött hegyek via ferratái messzeföldön híresek: izgalmasak, változatosak és gyönyörű helyeken vezetnek. A túráink a könnyűtől haladnak a nehezebbek felé, hogy a kezdők is elegendő tapasztalatot szerezhessenek. A túrák után néhány festői kisvárossal is megismerkedünk, amik nélkül nem volna teljes egy Garda-tavi utazás.
2017. május 31 - június 05.
2017. szeptember 19 - 24.
94.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Autóbusszal utazunk a Júliai-Alpok északi lábához, ahol felkapjuk a hátizsákjainkat és öt nap alatt átszeljük a hegységet. Olyan magashegyi túraösvényeken haladunk, amik alacsony nehézségű via ferrata szakaszokat is tartalmaznak. Az ehhez szükséges profi felszerelést természetesen irodánk biztosítja. 
Menedékháztól menedékházig vándorlunk és közben egy sor hágón és csúcson kelünk át. Természetesen érintjük a hegység legmagasabb csúcsát, a 2864 méteres Triglavot is! 
2017. augusztus 09 - 13.
84.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Ötnapos hosszú hétvége Ausztriában, az olasz Dolomitok szomszédságában emelkedő Lienzi Dolomitokban. Három izgalmas via ferrata túrát szervezünk, kettőt a magashegység csúcsrégiójában, egyet titokzatos szurdokvölgyekben.
A első túra igazán könnyű, az utána következők már kissé nehezebbek, de a kezdők számára is nyugodtan ajánlhatóak.
Lienz kisvárosában lesz a szállásunk kempingben vagy hotelben. A via ferrata felszerelést természetesen irodánk biztosítja.
2017. augusztus 02 - 06.
74.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Háromnapos, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott klettersteig túránkat Ausztria hozzánk legközelebb eső magashegységében, a Rax-Alpokban és a Schneeberg-hegy oldalában szervezzük. Igazi alpesi hangulat, virágos rétek, meredek sziklafalak és lenyűgöző kilátópontok várnak minket.
A túrák nem nehezek és nem is túlságosan hosszúak, így valóban ideálisak kezdőknek is, ugyanakkor látványosak és kellőképpen változatosak.
2017. május 26 - 28.
2017. június 09 - 11.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Közepes nehézségű via ferrata túra Ausztriában, az elragadó szépségű salzkammerguti tóvidéken. A négy túránk mindegyike egy-egy alpesi hegycsúcsot vesz célba, ahonnan a panoráma – a tavaknak köszönhetően – még osztrák viszonylatban is egészen egyedülálló.
A via ferrata túrák között lesz időnk arra is, hogy megismerkedjünk Hallstatt kisvárosával, sőt egy kirándulásra is sor kerül a Lammerklamm szurdokvölgyben.
2017. szeptember 07 - 11.
74.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe