Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink

Belföldi hosszú hétvégék

Aktuális út!
210 kilométert teszünk meg három nap alatt a Balatont körülölelő kerépáros útvonalon. Látványos kilátópontok, strandok és kisvárosok esnek utunkba. Hosszabban időzünk Balatonfüreden, Tihanyban, a Badacsony oldalában és a Szigligeti várnál, de felkeresünk néhány remek kerékpáros pihenőhelyet is. Balatonvilágosról indulunk, először az északi parton tekerünk végig, majd a déli partvidék következik. A szállásaink Révfülöpön és Balatonvilágoson lesznek. A csomagszállítást és a kerékpárokat természetesen irodánk biztosítja, de ha ragaszkodsz a saját kétkerekűdhöz, hozhatod azt is.
2017. június 16 - 18.
37.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Kerékpáros hétvége a legendás szépségű Őrség dimbes-dombos tájain. A szállásunk egy kényelmes szentgotthárdi szállodában lesz; innen indulunk szombat és vasárnap egy-egy kerékpártúrára. Szerencsénk van, mivel az Őrség keskeny útjai ideálisak a bringások számára, amellett, hogy a vidék legszebb részein vezetnek keresztül.
Az egymást váltó erdők és legelők látványa, a skanzen jellegű bájos falvak, az öreg templomok és haranglábak, a csend, a nyugalom, a természettel harmóniában élő emberek jelentik elsősorban az Őrség varázsát.
2017. május 26 - 28.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Minden tavasszal kilép medréből a Bodrog és elönti a Tokaj-Bodrogzug Tájvédelmi Körzet által óvott erdőket. Különös és évente csak egyszer megfigyelhető vízivilág jön itt létre, amely mágnesként vonzza a természetszeretőket és a vízitúrázni vágyókat.
Tengeri kajakokba szállunk, hogy egy kis létszámú csapat részeként ismerkedhessünk meg ezzel a gyönyörű világgal. Szűk csatornák útvesztőiben, ártéri tavak háborítatlan víztükrén, valamint a Bodrogon és a Tiszán evezünk a hétvégi vízitúránk során.
A szállásunk Tokaj egyik hangulatos panziójában lesz.
2017. május 05 - 07.
32.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos vízitúra a szlovákiai Csata településéről Esztergomba. Az Alacsony-Tátrában eredő Garam folyón evezünk körülbelül 20 kilométert, majd a Garammal együtt a Dunába torkollunk, és egészen az Esztergomi Bazilika lábáig evezünk.
2017. május 27.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Hétvégi aktív kikapcsolódás Magyarország vízitúrás paradicsomában. A Mosoni-Duna a Szigetközben szétterül, ezer ágra bomlik, szigeteket és keskeny csatornákat alkot. A kanyargó folyóágak sűrű nádasokat és háborítatlan ártéri erdőket ölelnek körbe, ahol a vadvilág – ritka madarak, vidrák, hódok – is jól érzik magukat.
Ebben a csodálatos természeti környezetben indulunk szombaton és vasárnap egy-egy élvezetes vízitúrára. A szállásaink Halásziban, egy kényelmes panzió kétfős szobáiban lesznek.
2017. június 24 - 25.
2017. szeptember 30 - október 01.
32.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Magyarország egyik legértékesebb természetvédelmi területe a Gemenci-erdő, amely európai összehasonlításban is rendkívül gazdag természeti értékekben. A Duna holtágain és mellékágain, a Duna-Dráva Nemzeti Park területén evezünk, ahol kis szerencsével láthatunk dagonyázó vaddisznókat éppúgy, mint az erdők királyát, a gímszarvast.
Az utazás egyénileg történik a Duna-partra, Érsekcsanád közelébe, ahonnan egy kishajóval kelünk át a Veránka-szigetre. Innen indulunk szombaton és vasárnap egy-egy izgalmas és látványos evezős-ökotúrára.
2017. június 09 - 11.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

A Tisza-tó holtágai, nádasokkal elzárt tavai, keskeny és titokzatos csatornái Magyarország legideálisabb helyszínét jelentik a vízitúrázók számára. Meglepően változatos és vadregényes helyek bontakoznak ki előttünk, miközben lassan evezünk a nádasok és ártéri erdők övezte víziutakon. Mind a két napon gyönyörű helyeket ismerhetünk meg, de az evezés mellett felkeressük a leglátványosabb Tisza-tavi tanösvényt is, ahol egy igazi ökotúra részesei lehetünk a Tisza-tó egyik szigetén.
A kajaktúra szervezése során irodánk biztosítja a tengeri kajakokat és egyéb felszereléseket.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe