Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink

Egynapos túrák

Aktuális út!
Egynapos kerékpártúrára indulunk, hogy a Duna-menti kerékpárúton letekerjük a Bécs és Pozsony közti 78 kilométeres távot. Korán indulunk autóbusszal Budapestről, hogy minél hamarabb nekivághassunk bringáinkkal a két fővárost összekötő remek útvonalnak. Ártéri erdőkben, a Duna töltésén haladunk és természetesen többször is megállunk pihenni és megnézni az utunkba eső látnivalókat. Az ebédszünetünket a folyóparton tartjuk, a kerékpártúra után pedig egy pozsonyi sétára is lesz időnk.
A túrához szükséges kerékpárokat irodánk biztosítja.
2017. május 06.
2017. június 11.
17.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
„Ausztria egyik legszebb kerékpártúrája” – hirdetik az útleírások és nem hazudnak. A Fischbacher Alpok völgyeiben kanyargó Feistritz folyó Stájerország legszebb részein halad keresztül; és mellette egy gyönyörű kerékpáros útvonal halad. Ezen az 55 kilométeres szakaszon tekerünk végig egynapos bringatúránk során.
Budapestről autóbusszal utazunk a túránk helyszínére, majd St. Kathrein faluból kerékpárokkal, könnyű terepen gurulunk le Kaibing településére. Kihagyhatatlan, igazi alpesi élmény!
2017. május 07.
17.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos, nagyon változatos túrára indulunk Ausztriába, a Schneeberg hegy 2076 m magas csúcsára. Autóbusszal utazunk Budapestről a kicsiny Losenheim falucskába, ahonnan felvonóval indulunk felfelé. Azonban még így is van előttünk több, mint 800 méter szintemelkedés a Klosterwappen csúcsig, a Keleti-Alpok legmagasabb pontjáig.
Útközben több menedékházban is megpihenhetünk, lefelé pedig a csodálatos Salamandra magashegyi vasúttal ereszkedünk le a Schneebergről.
2017. május 27.
12.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos evezős túránk során bárki hű képet kaphat a vízitúrázás csodálatos világáról. Profi tengeri kajakokkal vágunk neki a Duna egyik legszebb magyarországi szakaszának, hogy összesen 24 kilométert megtéve Esztergomból Visegrádig evezzünk.
Közben a Duna felől csodálhatjuk meg az Esztergomi Bazilikát úgy, ahogyan csak kevesen tehetik, továbbá végigevezünk a Dunakanyarban, amely méltó helyen szerepel Magyarország legszebb tájai között.
2017. május 13.
2017. május 28.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Az egynapos vízitúránk az Esztergom-Visegrád evezés folytatása. A Dunakanyarban, hazánk egyik legszebb vidékén kezdjük az evezésünket, majd elhaladunk az impozáns visegrádi Fellegvár alatt. Lassan csorgunk tovább a Dunán, majd megebédelünk Dunabogdányban. A Szentendrei-sziget mellett evezve érkezünk Szentendrére, ahol véget ér ugyan a túránk, de a temérdek hétvégi program miatt érdemes még időzni.
2017. június 05.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A Szlovákia és Magyarország határfolyójaként ismert Ipoly méltatlanul hiányzik a vízitúrázók népszerű helyszínei közül. A Börzsöny „mögött” kanyargó keskeny folyó vadregényes világa és a gyönyörű természet az, ami miatt érdemes eltöltenünk az Ipolyon egy napot.
Profi tengeri kajakokkal vágunk neki az Ipolytölgyes és Szob közti 22 kilométeres folyószakasznak, majd az evezős túra végén, az Ipoly és a Duna torkolatánál meg is mártózunk a folyóban.
2017. április 29.
2017. június 03.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos kirándulás Ausztriába, az Ötscher-Tormauer Nemzeti Park területére, ahol az ország egyedeülálló természeti látnivalója található. Az Ötschergräben-szurdok elnyerte az „Ausztria legszebb kirándulóhelye” címet, és nem véletlenül hívják ezt a helyszínt Ausztria Grand Canyonjának.
Az ösvényünk fantasztikus helyszíneken, hosszú szakaszokon a hegyi patak fölé épített pallókon és szép fahidakon vezet, miközben számtalan vízesést láthatunk. Érintjük a 80 m magas Myrafall-zuhatagot és egy alpesi hüttét is.
2017. május 20.
12.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Egynapos gyalogtúra Ausztriában, Stájerország legszebb magashegyi vidékén. A Fischbacher Alpok lábánál parkolunk le a buszunkkal, majd célba vesszük az 1782 méteres Stuhleck csúcsot. A hegység legmagasabb pontján egy hangulatos hütte várja a túrázókat.
Egy csúccsal nem elégedünk meg, következik az 1653 méteres Peter Bergner Warte, ahol szintén szép panorámában gyönyörködhetünk. Újabb menedékház és újabb pihenő, majd a kellemes túra után hazautazunk Budapestre.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
12.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Az egynapos dunai vízitúráink harmadik szakasza, amelynek során Szentendrétől egészen Budapest déli részéig, a Kopaszi-gátig evezünk. A tengeri kajakokkal elhaladunk a Lupa-sziget, majd a Szentendrei-sziget mellett, majd délben megpihenünk a Római parton. Ezután a túra legizgalmasabb szakasza következik: elhaladunk a Duna-hidak alatt és olyan perspektívából láthatjuk a Parlamentet, a Budai Várat vagy a Gellért-hegyet, ahogyan csak keveseknek adatik meg.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
9.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Egynapos evezős túránk során mindenki hű képet kaphat a vízitúrázás csodálatos világáról. Profi tengeri kajakokkal vágunk neki a Velencei-tó nádasának, ahol valóságos útvesztőket alkotnak a zegzugos csatornák és vízi átjárók. Délben megpihenünk egy kikötőben és elfogyasztjuk a magunkkal hozott elemózsiát, majd egy játékos vízi tájékozódási verseny veszi kezdetét, amelynek végén jutalmat is adunk a nyerteseknek.
A program végeztével a Szúnyog-szigeti Halászcsárdában pihenhetjük ki magunkat és beszélhetjük meg a nap eseményeit.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
9.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe