Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink

Külföldi hosszú hétvégék

Aktuális út!
Ötnapos hosszú hétvége Csehország nyugati részén és Németországban. Az idehaza talán kevéssé ismert Cseh Svájc Nemzeti Parkba, a Cseh Paradicsomba, illetve a németországi Szász Svájc vidékére utazunk, ahol rengeteg természeti látnivaló várja, hogy felfedezzük.
Meghökkentő homokkőtornyok között kanyargó ösvényeken túrázunk, ahol lépten-nyomon sziklahidak, kilátópontok, varázslatos kastélyok és idilli kisvárosok esnek utunkba.
Felfedezzük Jicint, Rumcájsz otthonát, bejárjuk a Skoda Múzeumot, sőt még a modern gyárba is bekukkantunk.
2017. június 01 - 05.
89.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Négy nap alatt négy látványos gyalogtúrát teszünk az Alpok talán leglátványosabb hegységében. A szállásunk állandó helyen lesz, a csillogó Cortina d'Ampezzo kisvárosa mellett, a környék legszínvonalasabb kempingjében, ahonnan minden nap különböző túrákra indulunk.
A Dolomitok kitűnik meghökkentően látványos sziklatornyaival, lélegzetelállító panorámájával. Ez a vidék már a 19. század óta a hegymászás otthona, a sziklatornyok között azonban fantasztikus panoráma-ösvények is húzódnak, ahonnan mi, „mezei” turisták is megcsodálhatjuk a Dolomitok jónéhány nevezetes helyszínét.
2017. július 12 - 16.
59.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Igazi aktív, túrás hétvége a Nyugati-Dolomitokban, ahol olyan csúcsok törnek a magasba, mint a 3343 méteres Marmolada, a 3152 méter magas Piz Boé vagy a fantasztikus Rosengarten hegycsoport. Az alpesi kisváros, Pozza di Fassa kempingjében táborozunk le három éjszakára, ahonnan csillagtúrák keretében indulunk négy remek túrára.
Lélegzetelállító panoráma, hamisítatlan magashegyi környezet, alpesi hütték, izgalmas túraútvonalak; a Dolomitok egyik legszebb részén hódolhatsz a túrázás örömeinek.
2017. július 26 - 30.
64.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Hat napos, aktív utazás a Közel-Kelet legtöbb természeti szépséget felvonultató országában. Alaposan bejárjuk Petra romvárosát, de a sokak által ismert látnivalóknál is keressük a rejtett, titkos helyszíneket.
Túrázunk a Dana Természetvédelmi Területen, és a vízbe gázolva fedezzük fel a Mujib-kanyont. Dzsipekkel és gyalog kirándulunk a Wadi Rum sivatagában, sőt két éjszakát a vörös sivatagban töltünk. A napfelkeltéket és naplementéket a legjobb kilátópontokból csodáljuk meg, és felfedezhetjük magunknak a sivatag éjszakai égboltját.
2017. június 01 - 06.
199.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Öt napos aktív hétvége Szlovéniában, a Triglav Nemzeti Park területén. A hegység szinte végtelen túra-kínálatából a legváltozatosabb helyszíneket és túrákat válogattuk ki. Elkerüljük a zsúfolt kirándulóhelyeket és a kevésbé ismert, ám annál látványosabb természeti látnivalókra koncentrálunk. 
A Júliai-Alpok fantasztikus helyszíneket kínál a túrázásra: bámulatos vízesések, vadregényes szurdokvölgyek, káprázatos magashegyi panoráma, alpesi turistaházak és tündöklő tavak szerepelnek a programunkban.
2017. augusztus 09 - 13.
69.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
4 nap, 2 ország, 4 túra, 2 hegycsúcs. Az úti célunk Szlovákia és Lengyelország határvidéke, ahol a Kárpátok legmagasabb csúcsai emelkednek, ahol a folyók hegyeket szelnek át, és ahol a gorál vendégszeretet nem ismer határokat. 
A Pieninek-hegység és a Lengyel-Tátra kínál 2-2 túrát. Mindkét hegységben felkapaszkodunk 1-1 hegycsúcsra, tutajozunk a Dunajecen, és némi kultúrát és városnézést is belecsempészünk a programba. Igazi őszi kikapcsolódás, feltöltődés és rácsodálkozás.
2017. június 02 - 05.
79.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Három napos, hétvégi utazás Szlovákia kedvenc túraközpontjába, ahol nincs hiány vadregényes szurdokvölgyekből és bővízű zuhatagokból.
Az itteni szurdokok különlegessége a rengeteg létra, sziklafalhoz erősített lánc és palló, amik nélkül lehetetlen lenne bejárni ezeket a csodálatos helyszíneket. A túrák emiatt különösen izgalmasak és kalandosak, miközben alaposan megismerhetjük a Szlovák Paradicsom legtitkosabb természeti kincseit is. Az utazás elején felkeressük a Dobsinai-jégbarlang termeit, a túrákat pedig kényelmes szálláson pihenjük ki.
2017. augusztus 04 - 06.
44.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Négynapos hosszú hétvége a csehországi Moldva folyón és az azt szegélyező festői kisvárosokban. Cesky Krumlovban lesz a székhelyünk, innen indulunk egynapos kajaktúráinkra. A Moldva vadregényes természeti környezetben kanyarog, várak és középkori települések között, ráadásul viszonylag nagy a folyási sebessége, ezért ha egy rövid időre pihenésképp abbahagyjuk az evezést, akkor is egészen jól haladunk.
A kajaktúra szervezése során természetesen irodánk biztosítja a tengeri kajakokat és a szükséges eszközöket, továbbá irodánk szállítja a résztvevőket a vízitúrák kezdetéhez.
2017. július 13 - 16.
89.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Hosszú hétvége és kalandtúra Toszkána szívében, a húsvéti ünnepek idején. Felfedezzük a festői olasz tartomány ismert és kevésbé látogatott nevezetességeit. Középkori kisvárosok között túrázunk, bor- és sajtkóstoláson veszünk részt, bejárjuk Siena látnivalóit.
Megismerünk középkori kolostorokat és palotákat, eldugott hegyi falvakat, a gyönyörű Chianti és Le Crete vidékeit, valamint kerékpártúrára indulunk a Trasimeno-tó körül.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
109.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Izland a világ egyik legkülönlegesebb és legszebb vidéke. Szerencsés módon a déli országrészben találjuk a természeti látnivalók jó részét, amiket akár egy ötnapos utazás keretében is kényelmesen be tudunk járni. Láthatunk lenyűgöző vízeséseket, tündöklő jégmezőket, lélegzetelállító vulkanikus tájakat, ott állhatunk a gejzír mellett és túrázhatunk olyan vidéken, amit még az izlandiak is egyszerűen csak úgy hívnak: „az Istenek földje”.
Az utazásunk különlegességét a felföldi kirándulás jelenti, a nehezen megközelíthető Thórsmörk vidéke, ahol érintetlen természet és egyedülálló panoráma vár ránk.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
269.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Két izgalmas gyalogtúra fér bele a péntek délutántól vasárnap estig tartó hétvégébe. A Kis-Fátra – Szlovákia egyik legkedveltebb kirándulóhelye – gyönyörű túraútvonalakat, magashegyi panorámát és sok-sok kalandot rejteget.
Megmásszuk a két legvagányabb hegycsúcsot, a Kis- és a Nagy-Rozsutec sziklás tömbjét, bejárjuk a Diery-sziklaszurdokot és több láncos szakaszt is érintünk.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
44.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe