Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink

Belföldi kajaktúrák

Aktuális út!
Minden tavasszal kilép medréből a Bodrog és elönti a Tokaj-Bodrogzug Tájvédelmi Körzet által óvott erdőket. Különös és évente csak egyszer megfigyelhető vízivilág jön itt létre, amely mágnesként vonzza a természetszeretőket és a vízitúrázni vágyókat.
Tengeri kajakokba szállunk, hogy egy kis létszámú csapat részeként ismerkedhessünk meg ezzel a gyönyörű világgal. Szűk csatornák útvesztőiben, ártéri tavak háborítatlan víztükrén, valamint a Bodrogon és a Tiszán evezünk a hétvégi vízitúránk során.
A szállásunk Tokaj egyik hangulatos panziójában lesz.
2017. május 05 - 07.
32.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos evezős túránk során bárki hű képet kaphat a vízitúrázás csodálatos világáról. Profi tengeri kajakokkal vágunk neki a Duna egyik legszebb magyarországi szakaszának, hogy összesen 24 kilométert megtéve Esztergomból Visegrádig evezzünk.
Közben a Duna felől csodálhatjuk meg az Esztergomi Bazilikát úgy, ahogyan csak kevesen tehetik, továbbá végigevezünk a Dunakanyarban, amely méltó helyen szerepel Magyarország legszebb tájai között.
2017. május 13.
2017. május 28.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Az egynapos vízitúránk az Esztergom-Visegrád evezés folytatása. A Dunakanyarban, hazánk egyik legszebb vidékén kezdjük az evezésünket, majd elhaladunk az impozáns visegrádi Fellegvár alatt. Lassan csorgunk tovább a Dunán, majd megebédelünk Dunabogdányban. A Szentendrei-sziget mellett evezve érkezünk Szentendrére, ahol véget ér ugyan a túránk, de a temérdek hétvégi program miatt érdemes még időzni.
2017. június 05.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Egynapos vízitúra a szlovákiai Csata településéről Esztergomba. Az Alacsony-Tátrában eredő Garam folyón evezünk körülbelül 20 kilométert, majd a Garammal együtt a Dunába torkollunk, és egészen az Esztergomi Bazilika lábáig evezünk.
2017. május 27.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Hétvégi aktív kikapcsolódás Magyarország vízitúrás paradicsomában. A Mosoni-Duna a Szigetközben szétterül, ezer ágra bomlik, szigeteket és keskeny csatornákat alkot. A kanyargó folyóágak sűrű nádasokat és háborítatlan ártéri erdőket ölelnek körbe, ahol a vadvilág – ritka madarak, vidrák, hódok – is jól érzik magukat.
Ebben a csodálatos természeti környezetben indulunk szombaton és vasárnap egy-egy élvezetes vízitúrára. A szállásaink Halásziban, egy kényelmes panzió kétfős szobáiban lesznek.
2017. június 24 - 25.
2017. szeptember 30 - október 01.
32.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A Szlovákia és Magyarország határfolyójaként ismert Ipoly méltatlanul hiányzik a vízitúrázók népszerű helyszínei közül. A Börzsöny „mögött” kanyargó keskeny folyó vadregényes világa és a gyönyörű természet az, ami miatt érdemes eltöltenünk az Ipolyon egy napot.
Profi tengeri kajakokkal vágunk neki az Ipolytölgyes és Szob közti 22 kilométeres folyószakasznak, majd az evezős túra végén, az Ipoly és a Duna torkolatánál meg is mártózunk a folyóban.
2017. április 29.
2017. június 03.
10.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Magyarország egyik legértékesebb természetvédelmi területe a Gemenci-erdő, amely európai összehasonlításban is rendkívül gazdag természeti értékekben. A Duna holtágain és mellékágain, a Duna-Dráva Nemzeti Park területén evezünk, ahol kis szerencsével láthatunk dagonyázó vaddisznókat éppúgy, mint az erdők királyát, a gímszarvast.
Az utazás egyénileg történik a Duna-partra, Érsekcsanád közelébe, ahonnan egy kishajóval kelünk át a Veránka-szigetre. Innen indulunk szombaton és vasárnap egy-egy izgalmas és látványos evezős-ökotúrára.
2017. június 09 - 11.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Az egynapos dunai vízitúráink harmadik szakasza, amelynek során Szentendrétől egészen Budapest déli részéig, a Kopaszi-gátig evezünk. A tengeri kajakokkal elhaladunk a Lupa-sziget, majd a Szentendrei-sziget mellett, majd délben megpihenünk a Római parton. Ezután a túra legizgalmasabb szakasza következik: elhaladunk a Duna-hidak alatt és olyan perspektívából láthatjuk a Parlamentet, a Budai Várat vagy a Gellért-hegyet, ahogyan csak keveseknek adatik meg.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
9.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

A Tisza-tó holtágai, nádasokkal elzárt tavai, keskeny és titokzatos csatornái Magyarország legideálisabb helyszínét jelentik a vízitúrázók számára. Meglepően változatos és vadregényes helyek bontakoznak ki előttünk, miközben lassan evezünk a nádasok és ártéri erdők övezte víziutakon. Mind a két napon gyönyörű helyeket ismerhetünk meg, de az evezés mellett felkeressük a leglátványosabb Tisza-tavi tanösvényt is, ahol egy igazi ökotúra részesei lehetünk a Tisza-tó egyik szigetén.
A kajaktúra szervezése során irodánk biztosítja a tengeri kajakokat és egyéb felszereléseket.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Egynapos evezős túránk során mindenki hű képet kaphat a vízitúrázás csodálatos világáról. Profi tengeri kajakokkal vágunk neki a Velencei-tó nádasának, ahol valóságos útvesztőket alkotnak a zegzugos csatornák és vízi átjárók. Délben megpihenünk egy kikötőben és elfogyasztjuk a magunkkal hozott elemózsiát, majd egy játékos vízi tájékozódási verseny veszi kezdetét, amelynek végén jutalmat is adunk a nyerteseknek.
A program végeztével a Szúnyog-szigeti Halászcsárdában pihenhetjük ki magunkat és beszélhetjük meg a nap eseményeit.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
9.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe