Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink

Belföldi kerékpártúrák

Aktuális út!
210 kilométert teszünk meg három nap alatt a Balatont körülölelő kerépáros útvonalon. Látványos kilátópontok, strandok és kisvárosok esnek utunkba. Hosszabban időzünk Balatonfüreden, Tihanyban, a Badacsony oldalában és a Szigligeti várnál, de felkeresünk néhány remek kerékpáros pihenőhelyet is. Balatonvilágosról indulunk, először az északi parton tekerünk végig, majd a déli partvidék következik. A szállásaink Révfülöpön és Balatonvilágoson lesznek. A csomagszállítást és a kerékpárokat természetesen irodánk biztosítja, de ha ragaszkodsz a saját kétkerekűdhöz, hozhatod azt is.
2017. június 16 - 18.
37.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Kétnapos bringatúra Magyarországnak azon a részén, ami szinte kerékpározásra termett. A Balaton-felvidék apró falvai és rejtett szépségei ugyanis leginkább csak kerékpárok nyergéből fedezhetők fel.
Az első nap Nagyvázsonyról a Badacsonyig bringázunk, majd másnap, egy másik útvonalon vissza Nagyvázsonyig.
A csomagszállítást a túra közben, illetve a kerékpárokat irodánk biztosítja.
2017. szeptember 23 - 24.
33.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Kerékpáros hétvége a legendás szépségű Őrség dimbes-dombos tájain. A szállásunk egy kényelmes szentgotthárdi szállodában lesz; innen indulunk szombat és vasárnap egy-egy kerékpártúrára. Szerencsénk van, mivel az Őrség keskeny útjai ideálisak a bringások számára, amellett, hogy a vidék legszebb részein vezetnek keresztül.
Az egymást váltó erdők és legelők látványa, a skanzen jellegű bájos falvak, az öreg templomok és haranglábak, a csend, a nyugalom, a természettel harmóniában élő emberek jelentik elsősorban az Őrség varázsát.
2017. május 26 - 28.
39.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe