Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink

Külföldi kajaktúrák

Aktuális út!
A tengeri kajakozás a legvagányabb mediterrán nyaralás, különösen ha ezt a Földközi-tenger legszebb szigete körül tesszük. A tenger felől a szárazföldre lépni és mindent a parthoz mérni olyan új perspektívát ad, ami valóban csak igen keveseknek adatik meg.
Naplemente idején a nyugati part vörös sziklái mellett evezni, titokzatos vízi alagutakon átsuhanni vagy Bonifacio tengerbe szakadó szikláit a tenger felől megközelíteni – nos, ezeket nevezzük igazán felejthetetlen élménynek.
2017. június 16 - 25.
149.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Nyolcnapos utazás a világ első öko-országába, ahol magas hegyeken, tündöklő vizeken és mesés kisvárosokon kívül nem is nagyon van más. Profi tengeri kajakokkal a víz felől ismerhetjük meg Európa egyik legszebb és legkevésbé ismert területét.
Evezünk az Adrián, a Kotori-öbölben, a Shkodrai-tavon és a Crnojevica folyón. Mindegyik vízitúránk egyedülálló a maga nemében. Az egyes evezések könnyűek vagy közepes nehézségűek és elegendő időt hagynak a strandolásra és a kisvárosok gyalogos felfedezésére is.
Az egyes túrák helyszínére autóbusszal utazunk, a szállásunk színvonalas szállodában lesz.
2017. július 01 - 08.
219.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Négynapos hosszú hétvége a csehországi Moldva folyón és az azt szegélyező festői kisvárosokban. Cesky Krumlovban lesz a székhelyünk, innen indulunk egynapos kajaktúráinkra. A Moldva vadregényes természeti környezetben kanyarog, várak és középkori települések között, ráadásul viszonylag nagy a folyási sebessége, ezért ha egy rövid időre pihenésképp abbahagyjuk az evezést, akkor is egészen jól haladunk.
A kajaktúra szervezése során természetesen irodánk biztosítja a tengeri kajakokat és a szükséges eszközöket, továbbá irodánk szállítja a résztvevőket a vízitúrák kezdetéhez.
2017. július 13 - 16.
89.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe