Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink

Autóbuszos körutazások

Aktuális út!
Irodánk talán legsikeresebb utazása, ami már 20 éve folyamatosan a kínálatunk része. Jóval több, mint ezren vettek már részt ezen az úton, ahol rendkívül szerencsés egyveleget alkot a kaland, a nyaralás és a kultúra.
Minderre garancia Szicília és a talán kevéssé ismert Lipari-szigetek, amelyek a vulkanikus eredetüknek köszönhetően meghökkentően gyönyörűek.
Bár a program gerincét a tűzhányók adják, ez az utazás mégis inkább egy rendkívül kalandos és változatos nyaralás, amely bepillantást enged a laza Dél-Olaszország életébe.
2017. július 18 - 31.
164.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Bő két hetes kalandozásra indulunk a legszebb francia hegyek, tengerpartok, kisvárosok és kastélyok között. A programból szándékosan kihagytuk a nagyvárosokat; sokkal inkább a vidéki életérzésre, a gyönyörű kisvárosok hangulatára és a természeti látnivalókra koncentrálunk.
Kétnaponta más és más helyszínre érkezünk, ahol hol gyalogtúrázva, siklóernyőzve vagy felvonó segítségével, hol tengeri kajakokban evezve vagy kerékpárokon tekerve ismerhetjük meg ezt a csodás országot.
Utazni végig autóbusszal fogunk, a szállásaink színvonalas kempingekben lesznek.
2018. augusztus 03 - 19.
169.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Tizenhat napos utazás Dél-Norvégiában gigantikus fjordok, káprázatos gleccserek, hatalmas zuhatagok és szédítő kilátópontok között. Sokak szerint Norvégia nemcsak Európa, de a világ egyik legszebb országa. A természeti látnivalók száma kimeríthetetlen.
A vidék változatosságát követi a programjaink sokfélesége. A gyalogtúrák mellett kipróbálhatjuk a kajakozást egy fjordban és a gleccsertúrát. Autóbusszal utazunk Norvégiába, a szállásaink pedig színvonalas ifjúsági szállókban és faházakban lesznek.
2017. július 14 - 29.
349.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Majd' kéthetes autóbuszos körutazás az Olaszországhoz tartozó Szardínián és a Franciaországhoz tartozó Korzikán. A szigeteket komppal közelítjük meg, a szállásaink hangulatos kempingekben lesznek.
Szardínián főleg a nyaralásra koncentrálunk, hiszen a sziget északi partvonalán találjuk a Földközi-tenger számos toplistás strandját. Majd hajóval és kerékpárral fedezzük fel Szardínia partvidékét. Korzikán a hegyek és a túrák veszik át a főszerepet; gyönyörű helyeken járunk, a legtöbben nem is gondolnák, milyen természeti szépségeket rejt ez a vadregényes sziget.
2017. augusztus 17 - 29.
154.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe