Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink

Kalandnyaralások

Aktuális út!
Tizenegy napos utazás Délkelet-Ázsia gyönyörű trópusi szigetére, mindössze egyetlen átszállással. Egy új arcát mutatjuk meg Bali szigetének: azt, amelyiket az idelátogató sok-sok turista alig ismerhet meg.
A dzsungellel körülvett Ubud kisvárosából indulunk titkos templomokhoz, egy vulkán tetejére, Majom-erdőbe és zabolázatlan folyókra. Festői rizsteraszokkal tarkított hegyeken át utazunk vízi palotához, madárparkba, botanikus kertbe és háborítatlan tengerpartokra.
2017. augusztus 12 - 22.
349.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Tíznapos autóbuszos utazás a Franciaországhoz tartozó Korzikán, amely egyszerre egy 2700 méter fölé nyúló, káprázatos magashegység, és egy csodálatos mediterrán sziget. A szállásunk állandó helyen lesz, a sziget nyugati partján, ahol a legszebb strandok és partszakaszok fekszenek. Innen kirándulunk nap mint nap Korzika bámulatos látnivalóihoz.
Könnyű-közepes gyalogtúrák, hajós kirándulás, városnézések, hegyi falvak és vadregényes szurdokvölgyek alkotják a változatos programot, amiben marad hely bőven a pihenésnek és strandolásnak is.
2017. június 30 - július 09.
99.900 Ft
+ a szállás ára
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Nyolcnapos kalandnyaralás a Szicíliától északra fekvő vulkanikus szigetcsoporton. Vulcano kényelmes apartmanjaiból indulva, csillagtúrák keretében járjuk be a szigeteket.
Salinára a buja növényzet és egy tökéletes alakú tűzhányó jellemző, Panareára a gyönyörű épületek. Vulcanón egy kisebb, füstölgő kráterre kapaszkodunk fel, a Stromboli tetején egy működő tűzhányó lávakitöréseit csodálhatjuk meg. Liparin egy nyüzsgő kisvárosba csöppenünk, míg Alicudin és Filicudin a világ végén érezhetjük magunkat.
A túrák és kirándulások mellett pedig bőven jut időnk nyaralásra és strandolásra is.
2017. augusztus 20 - 27.
99.900 Ft
+ a repülőjegy és a szállás ára
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Ez a sziget minden nap más meglepetéssel szolgál. Az egyik nap fura trópusi gyümölcsöket kóstolunk és a világ minden tájáról származó virágok tobzódását csodáljuk, a másik nap olyan erdőkben túrázunk, amik Borneó vagy Hawaii legszebb részeit idézik.
Utunk kalandnyaralás, ahol a KALAND szót csupa nagy betűvel kell írnunk. A túráink helyszínein mintha valamiféle elveszett világok felfedezői volnánk.
Ez a kilenc napos út a Baraka egyik legjobb túrája, ahol minden egyes látnivaló, kirándulás és program valódi rácsodálkozás.
2017. július 22 - 30.
2017. szeptember 02 - 10.
2017. október 28 - november 05.
99.900 Ft
+ a szállás és a repülőjegy ára
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
A sziget, amit mindenki ismer, de valójában csak kevesen. Mindegy, hogy nyaraltál-e már a szigeten, vagy nem, ha velünk tartasz, Mallorca olyan arcát ismerheted meg, ami minden képzeletet felülmúl.
Elkerüljük a zsúfolt partokat, helyette a Tramuntana-hegység ösvényeit járjuk, középkori falvakban sétálunk, kilátópontokból csodáljuk meg a sziklás partvidéket. Botanikus kertekben barangolunk, hegycsúcsokra kapaszkodunk fel és megismerjük a legszebb kisvárosokat.
2017. április 29 - május 07.
2017. szeptember 23 - október 01.
199.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Toszkána legendás La Crete és Chianti vidékére utazunk, valamint Umbriába ahol az utakat olajfák szegélyezik, ahol a hullámzó dombokat pipacsmezők és szőlőskertek borítják. Itt találhatóak a legszebb olasz városok: Siena, Assisi, Cortona, Perugia. A természet Toszkánában egyaránt csábít túrázásra és kerékpározásra – ezt tükrözik az aktív programjaink.
A szállásunk egy tradicionális századi farmon lesz, ahol toszkán stílusú, modern berendezésű, kényelmes apartmanokban szállunk meg.
2017. augusztus 18 - 26.
199.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Élet egy 17. századi francia faluban, provence-i lakomák, vidéki piacok forgataga, medence-parti esték, pihenés a napsütötte délen – a lehetőség adott, most mindezt átélheted. Aktív programok sokaságán ismerheted meg Dél-Franciaország legendás tájait és életstílusát.
Megelevenednek a Provence-ról szóló könyvek és filmek, a középkori hegyi falvak, vásárok, az öntudatos vidéki gazdák, a végletekig kifinomult szakácsok és borászok.
Levendulamezők és francia pékségek, vörös homokkőtornyok és kőből épült kisvárosok utcáin csapongunk. Megígérhetjük: nem akarsz majd hazajönni.
2017. június 16 - 26.
2017. augusztus 25 - szeptember 04.
159.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Tizenegy vagy tizenöt napos utazás a meghökkentően szép Burmába, és hosszabbítás az ország álomszép trópusi strandján. Az utazás igazi titkos tipp az igényes utazóknak.
Ha Burma látnivalói Thaiföldön lennének, évente sok millió turista állna sorba, hogy láthassa a világ leggyönyörűbb aranysztúpáit, többszáz éves, fából épült kolostorait és káprázatos buddhista templomait. De Burmába kevesen utaznak, így folyvást olyan érzésünk támad bárhol az országban, hogy mi magunk fedezzük fel minden szépségét. A burmai körutazás után eltölthetünk néhány feledhetetlen napot Ngapali trópusi üdülőhelyén.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
299.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Egzotikus kultúra, fejlett infrastruktúra, ember nem járta dzsungelek, paradicsomi tengerpartok – a sokarcú Malajzia folyamatos rácsodálkozásra készteti az utazót.
Az ultramodern Kuala Lumpurból rövid az út a világ legrégebbi trópusi őserdejébe. Ökotúrák, hajókirándulás, canopy túra, majd irány a Cameron-felföld. Ott dzsiptúra és teültetvények szerepelnek a programban, majd jöhet az önfeledt nyaralás Langkawi szigetének meseszép tengerpartján. 
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
299.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Az egyik legsikeresebb kalandnyaralásunk Délkelet-Ázsia meseszép országában. Bangkok buddhista templomaival kezdjük a Thaifölddel való ismerkedésünket, majd a Khao Sok Nemzeti Parkba utazunk, ahol izgalmas túrákat szervezünk a dzsungelben. Elefántok hátán járjuk be a sűrű őserdőt és úszóházakban alszunk.
A Krabi régióban a legszebb thai tengerpartokat járjuk végig. Tengeri kajakozunk, úszunk, napozunk, sznorkelezünk és hajókirándulásokon veszünk részt. Nincs is ennél jobb téli időtöltés!
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
269.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Mi is lehetne a legjobb kikapcsolódás a Mount Meru és a Kilimandzsáró gyalogtúrák után, mint egy pihenés Zanzibáron? Ha megmásztad a hegyeket, megérdemelsz egy pihenést  az Indiai-óceán fehér homokos strandján.
A nyaralás mellett szánunk időt Zanzibár megismerésére is. Sznorkelezve fedezheted fel az óceán élővilágát, számtalan egzotikus fűszert ismerhetsz meg, és bejárhatod Zanzibár központját, Stone Town óvárosát.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
149.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe