Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink

Overland utazások

Aktuális út!
Afrika egyik legszebb overland útvonalát járjuk végig egy speciális expedíciós járművel. Namíbia fővárosából, Windhoekból indulunk, áthaladunk a Namíb-sivatagon, a Kalahári-medence szavannáin, az Okavango-deltán, míg végül a Viktória-vízeséshez érkezünk.
Útközben számos vadlesen és kisebb-nagyobb kiránduláson veszünk részt, quadbike-ot vezetünk a homokdűnék között, és rafting-csónakkal vágunk neki a Zambézinek. A járművünkkel egy felszerelt konyhát, ivóvizet és élelmet viszünk magunkkal.
2017. november 18 - december 08.
579.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Aktuális út!
Háromhetes utazás a gyönyörű Peruban, amely az Andok lenyűgöző hegyláncaival, az indián, az inka és a spanyol gyarmati eredetű kultúrájával, sivatagi és esőerdei tájaival, szenzációs hangulatú városaival az egyik legvonzóbb ország a földkerekségen. Repülünk a Nazca-vonalak felett, hajózunk a Titicaca-tavon, végigjárjuk a legendás Inka-ösvényt és bejárjuk Machu Picchu ősi inka városát.
Egy speciális expedíciós teherautóval utazunk, amellyel könnyedén szeljük át az Andok többezer méteres hágóit.
2017. szeptember 24 - október 14.
699.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Három hetes körutazásra indulunk Afrika déli csücskében. Keresztül-kasul bejárjuk a Dél-Afrikai Köztársaságot, valamint két kicsiny és gyönyörű királyságot, Szváziföldet és Lesothót. Mi lesz ebben a rendkívüli programban? Felsorolni is nehéz... a dél-afrikai régió legjobb vadlesei gyalogosan és dzsipkkel, gyalogtúrák többek között a Drakensberg hegységben és az Indiai-óceán partján. Továbbá: Tábla-hegy, bálnales, gapárdfarm, canopy túra, kajakozás, busman sziklarajzok és zulu hagyományok. A programunk igazán aktív és változatos, telis-tele túrákkal és kirándulásokkal.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
469.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe