Izland
Lappföld
Jordánia
Korzika
Csehország
Provence
Ajánlataink

Szilveszteri utak

Szilveszteri aktív pihenés Délkelet-Ázsia trópusi álomszigetein. A tizenkét napos utazásunk alatt először Balit járjuk be, ahol az egyedülálló balinéz kultúra, a dzsungellel fedett hegyek és a kedves emberek mind maradásra csábítanak. Lombokon a Rinjani vulkán oldalában túrázunk, míg Gili Meno szigetén átadhatjuk magunkat az önfeledt nyaralás és strandolás örömeinek.
Lesz a programban rafting, vulkántúra, bringatúra, balinéz táncest, láthatunk egzotikus madarakat és majmokat etethetünk, megcsodálhatunk számos gyönyörű templomot, rizsteraszokat és tengerpartokat.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
384.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Tizenegy vagy tizenöt napos utazás a meghökkentően szép Burmába, és hosszabbítás az ország álomszép trópusi strandján. Az utazás igazi titkos tipp az igényes utazóknak.
Ha Burma látnivalói Thaiföldön lennének, évente sok millió turista állna sorba, hogy láthassa a világ leggyönyörűbb aranysztúpáit, többszáz éves, fából épült kolostorait és káprázatos buddhista templomait. De Burmába kevesen utaznak, így folyvást olyan érzésünk támad bárhol az országban, hogy mi magunk fedezzük fel minden szépségét. A burmai körutazás után eltölthetünk néhány feledhetetlen napot Ngapali trópusi üdülőhelyén.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
299.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Tizenegy napos körutazás Délkelet-Ázsia két meseszép országában. Utazásunk első része Vietnam déli részét érinti, Ho Chi Minh Várost és a varázslatos Mekong-deltát, amelyet motorcsónakokkal járunk be. Keskeny folyóágakon, úszó piacok és idilli rizsföldek között hajózunk ebben a különös világban. 
Ezután hajóra szállunk és a Mekongon utazva érkezünk Kambodzsába, Phnom Penh fővárosába. Az utolsó napokat Angkorban töltjük, ahol alaposan megismerkedünk a régi khmer birodalom központjával és a Phnom Kulen Nemzeti Parkkal.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
369.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe