Bhután
Andalúzia
Nepál
Izrael
Mallorca
Izland
Ajánlataink

Szilveszteri utak

Szilveszteri aktív pihenés Délkelet-Ázsia trópusi álomszigetein. A tizenkét napos utazásunk alatt először Balit járjuk be, ahol az egyedülálló balinéz kultúra, a dzsungellel fedett hegyek és a kedves emberek mind maradásra csábítanak. Lombokon a Rinjani vulkán oldalában túrázunk, míg Gili Meno szigetén átadhatjuk magunkat az önfeledt nyaralás és strandolás örömeinek.
Lesz a programban rafting, vulkántúra, bringatúra, balinéz táncest, láthatunk egzotikus madarakat és majmokat etethetünk, megcsodálhatunk számos gyönyörű templomot, rizsteraszokat és tengerpartokat.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
384.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Tizenegy vagy tizenöt napos utazás a meghökkentően szép Burmába, és hosszabbítás az ország álomszép trópusi strandján. Az utazás igazi titkos tipp az igényes utazóknak.
Ha Burma látnivalói Thaiföldön lennének, évente sok millió turista állna sorba, hogy láthassa a világ leggyönyörűbb aranysztúpáit, többszáz éves, fából épült kolostorait és káprázatos buddhista templomait. De Burmába kevesen utaznak, így folyvást olyan érzésünk támad bárhol az országban, hogy mi magunk fedezzük fel minden szépségét. A burmai körutazás után eltölthetünk néhány feledhetetlen napot Ngapali trópusi üdülőhelyén.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
299.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Tizenegy napos körutazás Délkelet-Ázsia két meseszép országában. Utazásunk első része Vietnam déli részét érinti, Ho Chi Minh Várost és a varázslatos Mekong-deltát, amelyet motorcsónakokkal járunk be. Keskeny folyóágakon, úszó piacok és idilli rizsföldek között hajózunk ebben a különös világban. 
Ezután hajóra szállunk és a Mekongon utazva érkezünk Kambodzsába, Phnom Penh fővárosába. Az utolsó napokat Angkorban töltjük, ahol alaposan megismerkedünk a régi khmer birodalom központjával és a Phnom Kulen Nemzeti Parkkal.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
369.900 Ft
+ repülőjegy
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Fergeteges hangulattal várunk mindenkit Torockón egy hamisítatlan Barakás szilveszterre. Az ötnapos utazásunk során kényelmes vendégházakban szállunk meg, majd innen indulunk a vidék felfedezésére. Túrázunk a Tordai-hasadékban, felkapaszkodunk a Székelykő tetejére, leereszkedünk a Tordai sóbányába, majd irány fel a Torockói várba!
Erdély legszebb falva Torockó, amit nem csupán a környező természet, a látnivalók és a gyönyörű építészet miatt imádunk és ajánlunk mindenkinek, hanem a fantaszikus vendéglátás és a házias ételek miatt is.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
72.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort

Vadonatúj szilveszteri utazás a kínálatban! A helyszín Zakopane, a Lengyel-Tátra szenzációs hangulatú fővárosa. A programban főleg látványos gyalogtúrák szerepelnek, de lesz időnk pihenni a Bukovina termálfürdőben, felvonózni a Kasprówy csúcsra és alaposan megismerkedni Zakopane városával. 
A szállásunk egy hangulatos, háromcsillagos panzióban, kétágyas szobákban lesz.
Jelenleg nincs aktuális dátumunk.
94.900 Ft
Aktív programok
Túrák nehézsége
Komfort
HÍRLEVÉL
Hírek, utazások, hasznos tippek
Baraka Utazási Iroda - Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Net-Tech
Partnereink: Air Partner  | iJoe