Munkalehetőség

Túravezetés
Az utazásaink mellett a túravezetőink csapata is évről évre gyarapszik. Olyan idegenvezetőket keresünk, akik eltöltöttek már néhány évet az idegenforgalomban és rendelkeznek csoportvezetési tapasztalattal. Lényeges, hogy a szakmai tudáson és az utazási tapasztalaton kívül rendelkezz olyan ismeretekkel, rátermettséggel és fizikális adottságokkal, amik a programjainkban szereplő gyalog-, kerékpár- és kajaktúrák vezetése szempontjából lényegesek. 2018-ra már teljes a csapatunk, de amennyiben érdekel a lehetőség, várjuk fényképes önéletrajzod és motivációs leveled az mjudit@baraka.hu címre.  
 
Tolmácsolás
Néhány utazásunkon olasz és francia tolmácsok segítségét vesszük igénybe. Mivel ez csekély elfoglaltságot jelent, ezért azzal honoráljuk munkájukat, hogy az utazás ingyenes számukra. Egyetemisták, fiatalok számára remek utazási lehetőség. Amennyiben szeretnél többet tudni a tolmácsolási lehetőségekről, írj egy e-mailt az mjudit@baraka.hu címre. 
 
Fotózás
Fontos számunkra, hogy az utazásainkat megfelelő alapossággal, igényességgel és minőségben mutassuk be. Erre a feladatra keresünk időszakosan profi vagy igényes amatőr fotósokat, akik vállalják, hogy bizonyos szempontok alapján dokumentálják egy-egy utazásunkat. Lényeges, hogy rendelkezz profi felszereléssel, és végig tudd járni egy utazás összes túráját. A fotósok munkáját azzal honoráljuk, hogy az útiköltséget álljuk számukra, illetve a drágább utak árából jelentős kedvezményt adunk. Amennyiben érdekel a lehetőség, küldd el az online portfoliód elérhetőségét az mjudit@baraka.hu címre.