Utazási utalvány


Ajándékozz élményeket!

A Baraka utazási utalvány kitűnő ajándék bármilyen alkalomra. Az utalvány névértékét Te határozod meg; szólhat egy konkrét utazásra vagy egy később kiválasztandó kalandtúrára.

Utazási utalvány vásárlásához kérjük vedd fel a kapcsolatot e-mailben az irodánkkal. Írd meg nekünk a megajándékozott nevét, az összeget vagy az utazás nevét, valamint adj meg egy postacímet, ahová az utalványt kéred. Az utalványt átutalással fizetheted a visszaigazolást követően (számlaszámunk: CIB Bank: 10700086-42751108-51100005).

Az utalvány sorszámozott, és a kiállítástól számítva 1 évig érvényes. 

 

A Baraka utazási utalványra vonatkozó általános szerződési feltételek:

  1. Az utalvány a Baraka Utazási Iroda által szervezett utazásokra használható fel.
  2. Az utalvány nem személyhez kötött, átruházható. Az utalvány tulajdonosának az tekintendő, akinek az utalvány a birtokában van.
  3. Az utalvány teljes összege levásárolható, de csak a névértéke erejéig használható fel.
  4. Az utalványon szereplő összeg felhasználható a lefoglalni kívánt utazás vételára egy részének, vagy egészének kiegyenlítésére.
  5. Az utalványon lévő összeg nem váltható át készpénzre, nem kamatozik, visszavásárlására pedig nincs mód.
  6. Az utalvány a feltüntetett időpontig érvényes. 
  7. Az érvényesség lejártát követően az utalvány vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. 
  8. Az utalvány elvesztése/ellopása esetén a Baraka Utazási Irodának nem áll módjában jóváírni, vagy visszatéríteni az utalványon szereplő, még el nem költött összeget. Az elveszett, ellopott utalványokért a Baraka Utazási Iroda nem vállal felelősséget.